Skip to main content

Τι κατέθεσε ο πατέρας της 32χρονης αδικοχαμένης εφοριακού (video)

Ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης κατέθετε για περίπου 4 ώρες όσα γνωρίζει για την δολοφονία - «Να μην βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα» ζητά ο δικηγόρος του

Την κατάθεσή του στη ΓΑΔΑ ολοκλήρωσε ο πατέρας της 32χρονος αδικοχαμένης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, Κωνσταντίνος Ζέμπερης.

Ο κ. Ζέμπερης αποχώρησε λίγο μετά τις 16:00 από τη ΓΑΔΑ, όπου είχε προσέλθει στις 12 το μεσημέρι για να καταθέσει για τη δολοφονία της κόρης του.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας κατέθετε για περίπου 4 ώρες όσα γνωρίζει για την δολοφονία της κόρης του, ενώ «σφίγγα» ήταν ο δικηγόρος του μετά την 5ωρη κατάθεση του μιας και αρκέστηκε απλά να πει ότι ο πατέρας κατέθεσε ό,τι γνώριζε για το στυγερό έγκλημα.

Εν συνεχεία αρνήθηκε να απαντήσει για το αν η αστυνομία ζήτησε να ερευνήσει το ταξί του Κωνσταντίνου Ζέμπερη, ενώ ο ίδιος πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη έφυγε από την πίσω πόρτα στην ΓΑΔΑ και όχι από την μπροστινή που βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι και τον περίμεναν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «iefimerida», o δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας, με δήλωσή του ζήτησε να μην βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα.

«Ήρθε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας να δώσει κατάθεση στην αστυνομία για ό,τι γνωρίζει. Αυτή τη στιγμή θέλω να σεβαστούμε όλοι το έργο της αστυνομίας, γιατί αυτή η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω στην παρούσα φάση. Ας αφήσουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε κανένα συμπέρασμα πριν ακόμη μάθουμε τι έχει συμβεί», δήλωσε χαρακτηριστικά, ο κ. Λύτρας.

Τι αποκάλυψε ο πατέρας της Δώρας μιλώντας στο «Ε»:

Ε: Εσείς εκείνη την ώρα που έγινε η άγρια δολοφονία που βρισκόσασταν;

«Εγώ ανέβηκα την Κηφισίας με κούρσα και κατέβηκα μετά και η τύχη μου η μαύρη το φέρνει να περάσω έξω από το νεκροταφείο και πήρα και κάποιον έξω από το νεκροταφείο το Β και τον πήγα στο λόφο Σκουζέ, 30 με 35 χρονών και μου έλεγε ότι έχουν κλείσει οι γραμμές χωρίς να ξέρω ότι ψάχνω τον δολοφόνο του παιδιού μου».

Ε: Πού βρισκόσασταν;

«Δούλευα. Ταξί δούλευα εγώ και είχα μια κύπρια. Την πήρα από το Κολωνάκι την ανέβασα στο Μαρούσι. Και από το Μαρούσι, επειδή είχε πολύ κίνηση Κηφισίας, φεύγω από το Ολυμπιακό Στάδιο, Λούη Ολυμπιακό Στάδιο, μπαίνω στον Περισσό και κατεβαίνω και βρήκα κούρσα, έξω από το νεκροταφείο εκεί που σκότωσαν το παιδί μου, έναν άντρα 30 με 35 χρονών».

Ε: Δηλαδή την ώρα του εγκλήματος τυχαία περνούσατε έξω από το νεκροταφείο;

«Εξω από το νεκροταφείο. Μπορεί να με δούνε και οι κάμερες εκεί. Και πήρα έναν κύριο 30 με 35 και τον πήγα στο Λόφο Σκουζέ».

Ε: Τι ώρα περίπου ήσασταν έξω από το νεκροταφείο;

«Οταν είχανε κλείσει οι γραμμές του τρένου».

Ε:Γύρω στις 5;

«Οχι, όχι πιο μετά 6,5 εκεί».

Ε: Είπατε ότι σας κατέγραψαν οι κάμερες.

«Ε βέβαια και παίρνω έναν από την πόρτα του νεκροταφείου και τον πηγαίνω στο λόφο Σκουζέ».

Ε: Τι ώρα ακριβώς περάσατε από εκεί τυχαία;

«Τυχαία, τυχαία και δεν ήξερα ότι έψαχναν τους δολοφόνους του παιδιού μου».