Skip to main content

Ο Τομ Χανκς τραγουδάει Χριστός Ανέστη σε ρυθμούς... μπλουζ (vid)

O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται επάνω σε μία σκηνή και τραγουδά, ενώ ακούγεται να λέει και στα ελληνικά «Χριστός Ανέστη»

Βίντεο στο οποίο ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τομ Χανκς απεικονίζεται να τραγουδά σε μία σκηνή και να λέει στα ελληνικά «Χριστός Ανέστη», ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram ο ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης, προσκεκλημένος του χολιγουντιανού σταρ στο Λος Άντζελες.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός που είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής, Ρίτα Γουίλσον, έχει βαφτιστεί χριστιανός ορθόδοξος και έχει στενούς δεσμούς με την Ελλάδα.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής μαζί με τη σύζυγό του, επισκέφτηκαν την εκκλησία της Αγίας Σοφίας στο Λος Άντζελες ενώ σήκωσε στους ώμους του μαζί με άλλους πιστούς τον Επιτάφιο.



Εκεί βρέθηκε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπου πρόσφατα ταξίδεψε στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, σε κείμενό του, έγραψε για τη συνάντηση του με τον χολιγουντιανό σταρ. «Το βράδυ της Μ. Παρασκευής εγκώμια και επιτάφιος στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας με τον Τομ Χανκς να σηκώνει στους ώμους του τον επιτάφιο μαζί με άλλους, με μαύρο κουστούμι και άσπρα γάντια. Μεγάλος δωρητής της εκκλησίας, το εντυπωσιακό πολιτιστικό κέντρο της οποίας φέρει και το όνομα της οικογένειας Τομ Χανκς», έγραψε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Το βράδυ του Μ.Σαββάτου, ο Τομ Χανκς γιόρτασε την Ανάσταση μαζί με τη σύζυγό του και την επίσης ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Νία Βαρντάλος. Οι χολιγουντιανοί σταρ φωτογραφήθηκαν με τις λαμπάδες τους στα χέρια και ανέβασαν ην φωτογραφία στο Twitter και τη συνόδευσαν με το παρακάτω σχόλιο: «Alithos! Jim = EasterBunnyBomber.RT @RitaWilson: @tomhanks @NiaVardalos @TherealMelinaK Christos Anesti!».