Skip to main content

Ο διορισμένος πρόεδρος των ΕΛΠΕ αύξησε τις αποδοχές του κατά 110.000

Ο νέος πρόεδρος των ΕΛΠΕ Στάθης Τσοτσορός, πρότεινε σαν εκπρόσωπος του δημοσίου και .... η γενική συνέλευση ενέκρινε την αύξηση των αποδοχών του.

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία βυθίζεται στην ανασφάλεια και η χώρα να βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από το ευρώ, ο νεοδιορισθείς από την κυβέρνηση πρόεδρος των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) Στάθης Τσοτσορός αποφάσισε να αυξήσει τις ετήσιες αποδοχές του κατά 110.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το thetoc, ο κ. Τσοτσορός μεθόδευσε την απόφαση της γενικής συνέλευσης των ΕΛΠΕ, στις 25 Ιουνίου, στην οποία πλειοψηφεί μετοχικά το ελληνικό Δημόσιο, που... εκπροσωπείται από τον ίδιο. Στη συγκεκριμένη λοιπόν γενική συνέλευση, ο βασικός μέτοχος, δηλαδή το ελληνικό δημόσιο, που εκπροσωπείται από τον Στάθη Τσοτσορό, ενέκρινε ...την αύξηση των αποδοχών του, από τις 170.000 ευρώ που έπαιρνε ο προηγούμενος πρόεδρος ( Γ. Παπαθανασίου), σε 280.000 ευρώ.  

Σημειώνει το thetoc ότι ο νέος πρόεδρος των ΕΛΠΕ αποτελεί επιλογή του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη.