Skip to main content

«Ντου» οπαδών στα γραφεία του Παναθηναϊκού και προπηλακισμοί

Οπαδοί του «τριφυλλιού» εισέβαλαν στην έδρα της ΠΑΕ στο Μαρούσι προχωρώντας σε προπηλακισμούς αλλά και λεκτική επίθεση εις βάρος στελεχών

Κάτι παραπάνω από τεταμένα είναι τα πράγματα στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες, μετά την είδηση για την προσφυγή που κατέθεσε ο Μάρκους Μπερκ, αλλά και την παραίτηση του αθλητικού διευθυντή της «πράσινης» ΠΑΕ, Νίκου Λυμπερόπουλου.

Οι εξελίξεις αυτές εξόργισαν μερίδα των φίλων της ομάδας. Έτσι, οπαδοί του συλλόγου εισέβαλαν με άγριες διαθέσεις σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ, στο Μαρούσι. Μάλιστα, προχώρησαν σε προπηλακισμούς αλλά και λεκτική επίθεση εις βάρος στελεχών του «τριφυλλιού».

Η οργή των φίλων του Παναθηναϊκού μετά και τις τελευταίες εξελίξεις είναι δεδομένη, ωστόσο όπως φαίνεται το μεσημέρι της Παρασκευής αποφάσισαν να προχωρήσουν και ένα βήμα παραπέρα. Μερίδα εξ’ αυτών έκανε ντου στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι προχωρώντας σε προπηλακισμούς αλλά και λεκτική επίθεση εις βάρος στελεχών του τριφυλλιού. Παράλληλα, προκάλεσαν και ορισμένες υλικές ζημιές στα γραφεία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ώς τώρα γνωστά, στόχος τους υπήρξε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος. Οι οπαδοί τα έβαλαν σε μεγάλο βαθμό με τον ιδιοκτήτη της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά «Ο εξαφανισμένος Αλαφούζος ξεφτιλίζει τον σύλλογο», ενώ αυτός που προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις ήταν ο Αγησίλαος Τουμαζάτος.

Βεβαίως, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δείχνει, πλέον, να ξεφεύγει του ελέγχου και αυτό που μένει να φανεί είναι ποια θα είναι η αντίδραση του μεγαλομετόχου, Γιάννη Αλαφούζου.