Skip to main content

Νυφούδης: Αρνείται να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα απειλεί το Δημόσιο

Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις, τονίζει ο ο πρώτος επιλαχών βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι, Νίκος Νυφούδης.

Δήλωση σχετικά με την άρνηση του Δημοσίου να εκσυγχρονιστεί έκανε ο πρώτος επιλαχών βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι, Νίκος Νυφούδης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Νυφούδη:

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησα τα δημοσιεύματα για τις απειλές του Υπουργείου Οικονομικών σε επιχειρήσεις που δεν δέχονται πληρωμές με κάρτες.

Η κυβέρνηση απειλεί με πρόστιμα τα οποία θα ξεκινούν από τα 1.500 ευρώ και θα φτάνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις στις ποινές θα περιλαμβάνεται κλείσιμο της επιχείρησης για 3 μήνες έως έναν χρόνο αλλά και ποινή φυλάκισης ως και έξι μήνες.

Αυτός ο μπαμπούλας του ελληνικού δημοσίου που μοιράζει πρόστιμα λες και είναι μαρουλόφυλλα ενώ το ίδιο το Δημόσιο δεν εφαρμόζει αυτό που κηρύττει. "Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις".

Με ενδιαφέρον παρατηρούμε την πλήρη άρνηση των ΚΕΑΟ να τοποθετήσουν αυτόματα μηχανήματα πληρωμής με κάρτες και αναγκάζουν εν έτη 2016 τους έλληνες πολίτες να εκδίδουν τραπεζική επιταγή για ποσά άνω του "αστρονομικού ποσού" των 200 ευρώ.

Δηλαδή ο πολίτης που απουσιάζει από την εργασία του πρέπει να περιμένει σε μια ουρά αρκετών μέτρων για να εκδώσει απόδειξη πληρωμής, έπειτα στην ουρά της τράπεζας για να εκδώσει την τραπεζική επιταγή και στη συνέχεια πάλι στην ουρά του ταμείου για να καταθέσει την επιταγή του.

Εύγε ελληνικό δαιμόνιο! Εύγε!