Skip to main content

Νεράντζης: Ό,τι καλύτερο για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Άλεξ Κάλας

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Αλέξανδρος Νεράντζης μίλησε για την καταρχήν συμφωνία του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Άλεξ Κάλας.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αλέξανδρος Νεράντζης, για την καταρχήν συμφωνία του συλλόγου με την πλευρά του Άλεξ Κάλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τη συμφωνία με την πλευρά Κάλας: «Έχουμε κάνει αρκετά ραντεβού με τον κ. Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τον Όμηρο. Έχουμε μιλήσει για αρκετά θέματα. Είναι δεδομένη η επιθυμία μας να τους έχουμε στο τιμόνι της ομάδας και απομένουν κάποια θέματα για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία».

Για την επένδυση που θα κάνουν: «Θέλουν να κάνουν μια μεγάλη επένδυση. Είναι λογικό όταν ένας άνθρωπος θέλει να επενδύσει ένα μεγάλο ποσό, να ψάχνει τα πάντα. Αυτό γνωρίζω εγώ, σχετικά με το ποδόσφαιρο. Έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί τους. Είναι σοβαροί άνθρωποι και μετρημένοι. Ξέρουν τι θέλουν και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα».

Για τα θέματα που δεν έχουν λυθεί ακόμα: «Έχουμε λύσει τα πιο πολλά θέματα. Μέχρι την Παρασκευή θα δούμε κάποια άλλα θέματα που πρέπει να λυθούν. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Θα υπάρξουν λεπτομέρειες. Είμαστε σε καλό δρόμο και εντός ολίγων ημερών θα υπάρξει και οριστική συμφωνία. Τα θέματα που απασχολούν εμάς και την πλευρά του κ. Κάλας δεν μπορούν να λυθούν σε μία ώρα, αλλά είναι εύκολα θέματα».

Για τον κάτοχο των μετοχών: «Οι μετοχές είχαν μεταβιβαστεί από τον κ. Χαραλαμπίδη στον κ. Ανατολίτη. Αυτός τις έχει».

Για το αν ο κ. Ανατολίτης ενδέχεται να βάλει εμπόδια στην πώληση της ομάδας: «Θα ήταν καλύτερο να μην μπούμε σε λεπτομέρειες. Ασχολούμαστε εμείς και οι δικηγόροι μας με αυτά τα θέματα. Δεν μπορώ να μπω στη θέση του κ. Ανατολίτη. Είναι δικό του θέμα και θα το συζητήσουμε. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα από την μεριά του, για το καλό του Απόλλωνα. Θα υπάρξει ραντεβού μαζί του για να δούμε τις επόμενες κινήσεις μας. Υπάρχουν 2-3 θέματα ακόμα και θα τα δούμε τις επόμενες ημέρες».

Για το μοντέλο που πρέπει να ακολουθηθεί: «Είναι θετικό να επενδύσει ένας άνθρωπος στον Απόλλωνα. Πέρυσι την ομάδα την έτρεξε ο κ. Περσίδης μαζί με κάποια μέλη της διοίκησης και δεν νομίζω ότι μπορούμε να πάμε στο ίδιο μοντέλο. Θέλουμε να ανέβει στη Football League. Δεν μπορεί ο Ερασιτέχνης να χρηματοδοτεί το ποδοσφαιρικό τμήμα. Βλέπω μια σοβαρότητα από την άλλη πλευρά και πιστεύω ότι θα βγω σωστός. Η περίπτωση του κ. Καλαϊτζίδη και του κ. Κάλας είναι ό,τι καλύτερο για τον Απόλλωνα. Ο χρόνος θα δείξει».