Skip to main content

Νεκρός ο άντρας που άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο στο Χιούστον

Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης ήταν δικηγόρος και φέρεται ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με το νομικό γραφείο με το οποίο συνεργαζόταν.

Τον θάνατο του άντρα που άνοιξε πυρ σήμερα το πρωί κοντά σε εμπορικό κέντρο στο Χιούστον, τραυματίζοντας έξι ανθρώπους, ανακοίνωσαν οι αρχές της πόλης.

Ο άντρας έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών, ο δράστης ήταν δικηγόρος που φέρεται ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με το νομικό γραφείο με το οποίο συνεργαζόταν. Σύμφωνα με τη Μάρθα Μοντάλβο, την αστυνομική διευθύντρια του Χιούστον, ο ένοπλος είχε προβλήματα στη δουλειά του. Ο δήμαρχος της πόλης Σιλβέστερ Τέρνερ, από την Κούβα όπου βρίσκεται, είπε στους δημοσιογράφους ότι «φαίνεται πως πρόκειται για έναν δικηγόρο» που είχε συγκρουστεί με το νομικό γραφείο στο οποίο εργαζόταν.

Πυροτεχνουργοί της αστυνομίας έλεγξαν το αυτοκίνητο του υπόπτου, στο οποίο βρέθηκαν πολλά όπλα, ενώ στη συνέχεια θα ερευνηθεί και το σπίτι του.

Τα περισσότερα από τα θύματα του έχουν τραυματιστεί στα άκρα και μόνον δύο φέρουν σοβαρότερα τραύματα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρίτσαρντ Μαν.