Skip to main content

Νέα πρόβλημα στον Ηρακλή-Χάνει και τα ματς με Παναθηναϊκό ο Περόνε

Ο Αργεντινός επιθετικός συνεχίζει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τις καθοριστικές αναμετρήσεις με Πλατανιά και Κέρκυρα.

Την προετοιμασία του ενόψει των δύσκολων αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθούν κόντρα στον Παναθηναϊκό για το κύπελλο Ελλάδος την ερχόμενη Πέμπτη αλλά και για το πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή συνέχισε ο Ηρακλής με ένα ακόμη πρόβλημα να προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα για τον προπονητή Γιάννη Αμανατίδη.

Συγκεκριμένα ο Κοζανίτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Εμάνουελ Περόνε για τις δύο αυτές αναμετρήσεις καθώς ο Αργεντινός επιθετικός συνεχίζει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Η απουσία αυτή μειώνει τις επιθετικές λύσεις που έχει ο Αμανατίδης στο οπλοστάσιό του και με τον έμπειρο επιθετικό να κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει τις δύο καθοριστικές εντός έδραςς αναμετρήσεις του Γηραιού που θα ακολουθήσουν κόντρα στον Πλατανιά Χανίων και την Κέρκυρα.

Τέλος η κυανόλευκη ΠΑΕ ενημέρωσε ότι ο Αλμπέρτος Ρούσσος που συμπλήρωσε κάρτες στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο, θε εκτίσει την ποινή του κόντρα στους Φαίακες.