Skip to main content

Μπουτάρης: Πηγαίνετε μια βόλτα στα μπουρδέλα, μην ντρέπεστε

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε η δημοτική αρχή συνολικά για τους οίκους ανοχής και την μετεγκατάστασή τους στην Νικηφόρου Ουρανού.

Απάντηση στα πυρά που δέχθηκε για τη συνέντευξη του μέσα σε οίκο ανοχής έδωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Επανέλαβε ότι «οι οίκοι ανοχής είναι αναγνωρισμένοι από το κράτος, ο δήμος εγκρίνει τις άδειες λειτουργίες και πως δουλειά του δήμου είναι να φροντίζει οι πολίτες σε όποιο επίπεδο και να είναι να έχουν καλές συνθήκες».  

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε η δημοτική αρχή συνολικά για τους οίκους ανοχής και την μετεγκατάστασή τους στην Νικηφόρου Ουρανού.

«Ήρθαν οι κυρίες και τις είπαμε ότι θα σας πάμε σε ένα μέρος, όπου είναι γραφεία και αποθήκες και που δεν έχει οικογένειες. Εκεί που ήταν στην Σαπφούς, είχε συνέχεια προβλήματα, πλακώνονταν οι γονείς με τους νταβατζήδες. Έτσι, οι γυναίκες μετακινήθηκαν εκεί, στη Νικηφόρου Ουρανού. Κάντε μια βόλτα στα μπουρδέλα, κάποιοι ντρέπεστε, είστε σεμνότυφοι, να δείτε την τάξη και την καθαριότητα, επικρατεί», τόνισε.

«Αν θέλετε να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας, μη πάτε, δεν είναι υποχρεωτικό, εγώ έδωσα αυτή τη συνέντευξη για αυτό ακριβώς το λόγο», τόνισε.

Απαντώντας στον πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ Λάζαρο Κυρίζογλου, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι εξευτελίζει τον ρόλο του δημάρχου, τόνισε ότι «δεν έχει καμία απολύτως εικόνα τι δουλειά κάνει ο δήμαρχος». «Ο δήμαρχος δεν είναι πρωθυπουργός, πρέπει να φροντίζει για την καθημερινότητα της πόλης, αλλά οφείλει να συμπαραστέκετε σε όλους τους δημότες».