Skip to main content

Μπαξεβάνος: Δεν συγχωρούνται πλέον τα λάθη (video)

Ο προπονητής του Ηρακλή μίλησε για τους αντιπάλους των «κυανολεύκων» στα πλέι οφ και την ψυχολογία των παικτών του «Γηραιού»

Για τους αντιπάλους που θα συναντήσει ο Ηρακλής στα πλέι οφ της Γ' εθνικής, την ψυχολογία των παικτών αλλά και για την θέληση του «κυανόλευκου» κόσμου να δώσουν το «παρών» στη Λευκάδα για το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη μίλησε στον ρ/σ «Arena», ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Γηραιού»:

Για την πρεμιέρα των πλέι οφ: «Είναι σημαντικό το πρώτο παιχνίδι να ξεκινήσει θετικά. Θα βοηθήσει πολύ η αρχή σου δίνει ψυχολογία. Στην συνέχεια έχουμε τα τρία παιχνίδια εντός έδρας και αν τα πάρουμε θα έχουμε τις περισσότερες ελπίδες για άνοδο. Η ομάδα έχει πάρει και κλειδάριθμο έχω την εντύπωση. Από κει και πέρα όπου και αν παίζουμε πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα».

Για τους αντίπαλους: «Τα λάθη δύσκολα συγχωρούνται. Εδώ που φτάσαμε. Για να είναι πρωταθλήτριες κάτι έχουν καταφέρει. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι ο αγωνιστικός χώρος του πρώτου παιχνιδιού. Αλλά και μέσα στην χρονιά έχουμε δείξει σε ανάλογα γήπεδα ότι τα παιδιά τα καταφέρνουν και υπό αυτές τις συνθήκες».

Για την ψυχολογία των παικτών μετά την διακοπή του ενός μήνα: «Ήμασταν σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, αυτό είναι αλήθεια. Από την άλλη όμως ξεφύγαμε και λίγο από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και γεμίσαμε μπαταρίες. Είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά».

Για τον κόσμο που θέλει να στηρίξει την ομάδα στην Λευκάδα: «Ο υπουργός από όσο ξέρω έχει δώσει απαγόρευση οργανωμένων. Από πληροφορίες που έχω από την Λευκάδα το ξέρω αυτό δεν ξέρω, αν ισχύει. Πάντως έχουν δώσει εισιτήρια στους φιλάθλους μας. Εύκολα η δύσκολα ο κόσμος θα είναι κοντά μας».