Skip to main content

Μετά το την έξοδο από το ευρώ, ακολουθεί και το ΝΑΤΟ

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα για την σημερινή κυβέρνηση, μετά από την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ; Το πιθανότερο είναι ότι οδεύουμε και εκτός ΝΑΤΟ.

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα για την σημερινή κυβέρνηση, μετά από την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ; Το πιθανότερο είναι ότι οδεύουμε και προς την έξοδο απ΄ το ΝΑΤΟ. Μπορεί, τώρα, να ακούγεται υπερβολικό, αλλά όπως έχει διδάξει η πικρή εμπειρία, υπερβολικό ακούγονταν και η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ πριν από έξι μήνες, αλλά σήμερα το βιώνουμε ως πραγματικότητα.

Και για όσους τρέφουν κάποιας μορφής ψευδαίσθηση ότι "αυτό δεν θα γίνει", όσοι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, παραπέμπουν επ' αυτού σε μια δήλωση του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος μεσοβδόμαδα, για πρώτη φορά, μίλησε για «Ευρωατλαντιστές», εναντίον των οποίων καταφέρθηκε. Με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Το οποίο δεν είναι άλλο από την προετοιμασία εξόδου της Ελλάδας και από την Ατλαντική Συμμαχία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βάθος χρόνου - όχι και τόσο μεγάλο - και αυτό το ζήτημα θα τεθεί επί τάπητος.