Skip to main content

Ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ χτύπησε το καμπανάκι για το άνοιγμα στο ΧΑ

Τιμήθηκαν τρεις επιχειρήσεις-μέλη του ΣΒΒΕ οι οποίες βραβεύθηκαν κατά την Τελετή Απονομής των «Βραβείων Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, κ. Αθανάσιος Σαββάκης, με τη συμμετοχή τριών επιχειρήσεων μελών του ΣΒΒΕ σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, χτύπησε το καμπανάκι στην τελετή Εναρξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.  

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τον τρόπο αυτό, θέλησε να τιμήσει επιλεγμένες επιχειρήσεις της ακριτικής περιφέρειας, που βραβεύθηκαν κατά την Τελετή Απονομής των «Βραβείων Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος», η οποία διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από τον ΣΒΒΕ.

Πρόκειται για τις εταιρείες:

•    ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ,
•    ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΑΕ ΒΙΚΟΣ ΑΕ, και,
•    SUNLIGHT RECYCLING ΑΕ

Οι παραπάνω εταιρείες, κατά την τελετή των Βραβείων, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, τιμήθηκαν με το Βραβείο Αριστείας Μεγάλης Επιχείρησης, Βραβείο Περιφερειακής Αριστείας Ήπειρος και το Βραβείο Περιβαλλοντικής Αριστείας, αντίστοιχα.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Σαββάκης ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σ. Λαζαρίδη για την πρόσκληση και τόνισε την προσφορά των επιχειρήσεων - μελών του Συνδέσμου, οι οποίες ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που μας πέρασε και τιμήθηκαν με τα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Ειδικότερα, στην τελετή παρευρέθηκαν και παρουσίασαν τις επιχειρήσεις και τα επιχειρηματικά τους σχέδια, οι εκπρόσωποι των εταιρειών κ.κ. Κωνσταντίνος Αραμπατζής, Διευθυντής Marketing της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ, Κωνσταντίνος Σεπετάς, Αντιπρόεδρος της ΒΙΚΟΣ ΑΕ και Σπύρος Κόπολας Διευθύνων Σύμβουλος της SUNLIGHT RECYCLING AE.