Skip to main content

Έκλεισε νικηφόρα τα πλέι οφ ο Ηρακλής, 3-0 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Ο Γηραιός επικράτησε άνετα με 3-0 στο Παραλίμνιο Σερρών και βγήκε αήττητος από τα πλέι οφ ανόδου για τη Football League.

Αήττητος βγήκε από τα μπαράζ ανόδου για τη Football League ο Ηρακλής καθώς επικράτησε με 0-3 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου στις Σέρρες, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ.

Με κορυφαίους τους Κρύσταλλη και Πτηνόπουλο, ο Ηρακλής πήρε μία άνετη νίκη στις Σέρρες, έχοντας στο πλευρό του τουλάχιστον 200 φιλάθλους και αποχαιρέτησε και τυπικά την τρίτη κατηγορία.

Τα γκολ για την ομάδα του Μπαξεβάνου σημείωσαν ο Κρύσταλλης με εκτέλεση πέναλτι στο 15', ο Πτηνόπουλος στην αντεπίθεση με πλασέ έπειτα από ασίστ του Κρύσταλλη στο 42', ενώ το τελικό 3-0 έγραψε ξανά ο Πτηνόπουλος με εντυπωσιακό γκολ στο 61'.

Πλεόν, ο «Γηραιός» σχεδιάζει το μέλλον του για τη Football League, σημειώνοντας μία άκρως θετική πορεία στην τρίτη κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

Aπόλλων Παραλιμνίου (Δημητρίου): Σαββίδης, Πολυζωίδης, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Δέντσας, Τριανταφύλλου, Μουτεσίδης, Μεταλλίδης, Κουλτσιάκης(64΄ Λαβιδάς), Ναλμπάντης(50΄ Φιλέντας), Τσομαχασβίλι

Ηρακλής (Μπαξεβάνος): Γιούδας(74΄ Καρακώστας), Ρεβυθόπουλος, Κουρέλας, Γιαννίτσης(76΄ Ευσταθιάδης), Καστριτσέας, Κωστούλας, Ρόβας, Παναγιωτούδης, Μεντί(76΄ Κριτσιάνης), Πτηνόπουλος(67΄ Ανδρεάκος), Κρυστάλλης