Skip to main content

Με διπλό αποχαιρετά ο Άρης τη Football League - 1-0 στην Καρδίτσα(vid)

Οι κιτρινόμαυροι πήραν τους τρεις βαθμούς έπειτα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λώττα στις καθυστερήσεις και βαδίζουν πλέον για τη Super League.

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Άρης έκλεισε τις φετινές του υποχρεώσεις στο γήπεδο και στη Football League και βαδίζει πλέον για την Α' κατηγορία.

Οι κιτρινόμαυροι πήραν το διπλό στην Καρδίτσα με 1-0 έπειτα από εύστοχο σουτ του Λώττα στο 92' από την άσπρη βούλα, σε ένα ματς που οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού ήταν εμφανώς καλύτεροι από τους γηπεδούχους, παρά τις σημαντικές αλλαγές του τεχνικού στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Πλέον, ο Άρης έχει στραμμένο το βλέμμα του στην άνοδο έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας του από την Super League.

Αντιθέτως, η Αναγέννηση υποβιβάζεται καθώς δεν κατάφερε να πάρει τον πολυπόθητο έναν βαθμό που θα της εξασφάλιζε την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Βατουσιάδης, Μπιτέλης, Πλαβούκος (88΄Μπούσδρας), Σταματάκης, Πλούμης (58΄Ντάγκρας), Σουντουρά, Χαντζάρας.

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Νίκιτς, Μπούρμπος (46΄Κλιγγόπουλος), Μαραγκός, Τσουμάνης, Μουμίν, Παυλίδης (83΄Χαντί), Μπαργκάν (63΄Λώττας), Πασάς, Κανακούδης, Μπαστακός.