Skip to main content

Με αλλαγές ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λάρισα-Η αποστολή του Δικεφάλου

Εκτός αποστολής από τον Ίβιτς για την αυριανή αναμέτρηση έμειναν οι Αθανασιάδης,Ροντρίγκες,Βαρέλα,Γλύκος,Κάμπος,Μάτος,Σάκχοφ,Λέοβατς και Τζαβέλλας.

Την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στη Λάρισα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Στην εν λόγω αναμέτρηση ο προπονητής του Δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Στέφανος Αθανασιάδης, Γκάρι Ροντρίγκες, Φερνάντο Βαρέλα, Παναγιώτης Γλύκος Λέο Μάτος, Τζάλμα Κάμπος, Εβγέν Σάκχοφ, Μάριν Λέοβατς και Γιώργος Τζαβέλλας για λόγους αποκατάστασης, αποφόρτισης και διαχείρισης.

Μάλιστα ο Σάκχοφ παρότι είχε ρεπό βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία για να κάνει αποθεραπεία στην ποδοκνημική.

Από τη μεριά του ο Τζαβέλλας ακολούθησε έντονο πρόγραμμα βελτίωσης φυσικής κατάστασης και έκανε λειτουργικά τεστ προκειμένου να φανεί αν είναι έτοιμος ιατρικά. Η αντίδρασή του ήταν πολύ ικανοποιητική και γίνεται προσπάθεια να επιστρέψει στο ματς της επόμενης αγωνιστικής.

Στην αποστολή του Δικεφάλου για την αυριανή πρεμιέρα στο κύπελλο είναι οι: Μπρκιτς , Σιαμπάνης , Γιαννούλης , Πούγγουρας , Κοροβέσης , Κίτσιου , Δημητριάδης , Κάνιας , Μπίσεσβαρ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Δεληγιαννίδης, Κουλούρης, Περέιρα, Τιάμ, Μαλεζάς, Κρέσπο και Μυστακίδης.