Skip to main content

Μαγόπουλος: Με εκβίασαν, μου είπαν «τώρα αρχίζουν όλα»

Ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού- Ευόσμου μιλάει για τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε σε καφετέρια του Ευόσμου.

Για τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε κατά την προσπάθεια του να ολοκληρώσει τον έλεγχο σε καφετέρια της περιοχής του Ευόσμου, ύστερα από καταγγελίες για παραβάσεις (δείτε εδώ), μίλησε στον Alpha96.5, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού- Ευόσμου, Σωτήρης Μαγόπουλος.

«Υπήρχε εισαγγελική παραγγελία για έλεγχο του καταστήματος, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου», διευκρινίζει ο κ. Μαγόπουλος, περιγράφοντας, «πήγε να κάνει έλεγχο η πολεοδομία, ως όφειλε μετά την εισαγγελική παραγγελία, δεν τους άφησε να μπουν μέσα, γύρισαν σε εμένα, πήραν την αστυνομία να τους συνοδέψει για να πάνε να κάνουν τον έλεγχο». «Μαζί με ένα μπράβο ακόμη δίπλα του, ο οποίος μετά μου συστήθηκε ως αδερφός του δε ξέρω αν ήταν ο ίδιος ή όχι» αναφέρει ο ίδιος και συνεχίζει, «με χτύπησε από πίσω στην πλάτη, με έπιασε από τον λαιμό, μου έδωσε τις μπουνιές (…) και μετά ήμουν πάνω στον τοίχο κολλημένος και ευτυχώς για καλή μου τύχη δεν αντέδρασα πρώτον, δεύτερον υπήρχαν πάρα πολλά άτομα».

«Εγώ κατέληξα στο νοσοκομείο την Πέμπτη το βράδυ», δηλώνει ο ίδιος, ενώ τονίζει, «το χειρότερο είναι ότι με εκβίασαν, μου είπαν ότι δεν είδες τίποτα, τώρα αρχίζουν όλα». Θα πρέπει να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας υπογραμμίζει ο ίδιος, ενώ προσθέτει, «δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ, έχω και πρόβλημα με την καρδιά γιατί υπάρχει θέμα. Δε ξέρω πόσο καιρό θα έρχομαι ακόμη στο δήμο, αν δεν υπάρχει προστασία».

«Θα πρέπει να πάει στη Βουλή αυτό το πράγμα γιατί σήμερα ήταν σε εμένα, την άλλη φορά στον κ. Κιοσέογλου, την άλλη σε κάποιον άλλον. Εάν εμείς δε μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, δε χρειαζόμαστε εδώ να πάμε σπίτι κι ας αναλάβουν άλλοι αυτοί της εργασίες», καταλήγει ο ίδιος.