Skip to main content

Night 54: Το look του φθινοπώρου από την YSL Beauté

Φορέστε ό,τι σας εκφράζει - επιλέξτε όμως κάτι λαμπερό, πρωτότυπο και στιλάτο. Είστε στο επίκεντρο, παντού γύρω θαυμαστές, ώρα για ξέφρενο πάρτι.

Καμία εποχή και μία νύχτα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς ένα νέο Look από την YSL Beauté. Το look αυτού του φθινοπώρου είναι το Night 54. Οι δημιουργοί του νέου look της YSL Beauté εμπνέονται από την ατμόσφαιρα ενός ξέφρενου, μεθυστικού πάρτι με λάμψη και στυλ και μας προσκαλούν να γίνουμε μέλη στο Night 54: «Φορέστε ό,τι σας εκφράζει – επιλέξτε όμως κάτι λαμπερό, πρωτότυπο και στιλάτο. Είστε στο επίκεντρο, περιτριγυρίζεστε από θαυμαστές, ώρα για ξέφρενο πάρτι! Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, ο χώρος είναι γεμάτος με όμορφους, λαμπερούς ανθρώπους, που χορεύουν. Καπνός, disco balls, πολύχρωμα φώτα – ένα πάρτι μεθυστικό που κρατά μέχρι το ξημέρωμα, ίσως και μέχρι το επόμενο βράδυ Σαββάτου, όταν όλα θα ξαναρχίσουν και πάλι. Οι αξέχαστες νύχτες δεν έχουν εποχή. Καλωσήρθατε στο πάρτι».

Couture Variation Lips & Eyes Collector Edition Palette- Μια παλέτα, αμέτρητες δυνατότητες

Όλα αρχίζουν με ένα άκρως υπνωτικό ολόγραμμα. Tο εμβληματικό λογότυπο YSL ντύνεται στις αποχρώσεις του μπλε, του κίτρινου και του ροζ, για μια νύχτα με όλη τη λάμψη της δεκαετίας του 1970. Kομψό και ταυτόχρονα απόλυτα αστραφτερό.

Το εσωτερικό της ακόμα πιο εκθαμβωτικό. Μια κομψή παλέτα με εκλεπτυσμένα χρώματα που σας προσφέρουν απεριόριστες επιλογές για κάθε νυχτερινή σας εξόρμηση. Για πρώτη φορά, όλα όσα χρειάζεστε για το μακιγιάζ σας, σε μια παλέτα περιορισμένης έκδοσης.

Στη μια πλευρά, ένας πολύ μεγάλος καθρέφτης για να άνετη εφαρμογή του μακιγιάζ σε μάτια και χείλη.

Στην άλλη πλευρά, μια υπέροχη γκάμα αποχρώσεων, τόσο για τα μάτια όσο και για τα χείλη. Πέντε χρώματα χειλιών, από το nude μπεζ μέχρι το φωτεινό κοραλί και το βαθύ κόκκινο, σε σατινέ, ματ και γυαλιστερά αποτελέσματα. Πέντε σκιές ματιών σε διάφορες υφές, από το μεταλλιζέ nude μέχρι το αστραφτερό σκούρο βιολετί και το απόλυτο μαύρο. Αμέτρητες επιλογές, για να δημιουργήσετε ό,τι look θέλετε. Από ντίσκο λάμψη έως έντονο rock βλέμμα, όλα είναι εφικτά.

Εξοπλισμένη με ένα ειδικά σχεδιασμένο διπλό πινέλο για να εφαρμόζετε τις σκιές ή να κάνετε το περίγραμμα των ματιών, αλλά και για το μακιγιάζ των χειλιών–, η συλλεκτική αυτή παλέτα θα σας μεταφέρει στο επίκεντρο της disco. Τόσο chic. Τόσο YSL Beauté. Τόσο Night 54.

Ενδεικτική τιμή: 46,45 ευρώ

Mascara Volume Effet Faux Cils The Shock Waterproof - Η επιτομή του απόλυτου όγκου

Για πραγματικά σαγηνευτικές βλεφαρίδες, από τη βάση ως τις άκρες: το βουρτσάκι διαθέτει πυκνές και μακριές ίνες για τέλεια εφαρμογή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας για να τους χαρίσετε υπέροχη καμπύλη και τέλειο διαχωρισμό που διαρκούν όλη μέρα.

Αυτή η αδιάβροχη και μακράς διάρκειας σύνθεση, ιδανική για εφαρμογή σε αλλεπάλληλες στρώσεις για όγκο και μήκος στα μέτρα σας, θα κάνει τις βλεφαρίδες σας κομψές και ταυτόχρονα έντονα αισθησιακές. Με κάθε πέρασμα, ο όγκος γίνεται εντονότερος. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια.

Ενδεικτική τιμή: 35,90 ευρώ

 

Couture Eyeliner -Το eyeliner που αστράφτει στο Dancefloor

Εντυπωσιακό. Κομψό. Και πάνω από όλα… αλάνθαστο. Το Couture Eyeliner ήρθε για να διαταράξει τον κόσμο των eyeliner. Ένα πολυτελές eyeliner με προδιαγραφές επαγγελματικού μακιγιάζ που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε όποιο look θέλετε με απόλυτη λεπτομέρεια και διαφορετικό τελείωμα, από ματ μέχρι σατινέ και ιριδίζον.

Ταυτόχρονα, η υγρή σύνθεσή του εφαρμόζεται πανεύκολα. Το εξαιρετικά λεπτό άκρο του εξασφαλίζει μέγιστη ακρίβεια, χωρίς κόπο, επαγγελματικά. Με ένα πέρασμα, έχετε ένα έντονο, σαγηνευτικό αποτέλεσμα, που διαρκεί όλη μέρα και όλη νύχτα χωρίς να μουντζουρώνει.

Επιλέξτε ανάμεσα από 8 εκπληκτικούς συνδυασμούς αποχρώσεων και αποτελέσματος:

No 1 Noir Minimal (Mat Finish)
No 2 Bleu Iconique (Satin Finish)
No 3 Vert Basique (Satin Finish) – Περιορισμένη έκδοση
No 4 Brun Essentiel (Satin Finish)
No 5 Bourgogne Brut (Satin Finish) – Περιορισμένη έκδοση
No 6 Nu Absolu (Irisé Finish) – Περιορισμένη έκδοση
No 7 Argent Maximal (Irisé Finish) – Περιορισμένη έκδοση, αστραφτερό ασημί για να τονίσετε τα μάτια σας
No 8 Bronze Excessif (Irisé Finish) – Περιορισμένη έκδοση, μεταλλιζέ χρυσό-μπρονζέ για τολμηρό αποτέλεσμα γεμάτο ένταση

Ενδεικτική τιμή:34,70 ευρώ

Rouge Volupté για χείλη που σκορπίζουν εκθαμβωτική λάμψη

Ιριδίζοντα ρόδινα χρώματα με λαμπερό αποτέλεσμα συμπληρώνουν υπέροχα το look Night 54. Κάθε απόχρωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για να απογειώσει το βραδινό σας look, είτε για να δώσει μια πιο τολμηρή πινελιά στις πρωινές σας εμφανίσεις. Φορέστε τα μόνα τους ή κάτω από την Couture Hologram Powder για ακόμα πιο εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

No 61 Nu Impulsif – glossy χρώμα δροσερού τριαντάφυλλου
No 62 Turbulent Pink – λαμπερό και απαλό ροζ

Ενδεικτική τιμή: 34,90 ευρώ

Couture Hologram Powder και ανεβάστε την ένταση στα ύψη

Αφεθείτε στην πιο καυτή τάση της σεζόν. Για το πιο εντυπωσιακό, το πιο υπνωτικό μακιγιάζ. Για την πιο εκθαμβωτική, την πιο disco λάμψη.

Ανακαλύψτε το απόλυτο προϊόν που δε θα μπορείτε με τίποτα να αποχωριστείτε από εδώ και πέρα.

Η Couture Hologram Powder #54 Lazer Violet είναι μια εκπληκτική ιριδίζουσα πούδρα σε περιορισμένη έκδοση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα χείλη, τα μάτια, τα ζυγωματικά, το ντεκολτέ, ή οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου ή του σώματός σας θέλετε να τονίσετε, δίνοντας στο look σας εφέ ολογράμματος. Η λαμπερή αυτή πούδρα θα κάνει τις εμφανίσεις σας πιο παιχνιδιάρικες και σίγουρα πιο εντυπωσιακές.  Λίγο τρελό. Λίγο τολμηρό. Όπως οι πιο ξέφρενες νύχτες.

Ενδεικτική τιμή: 33,70 ευρώ.