Skip to main content

Λαφαζάνης: Αναξιόπιστες και ψεύτικες οι υποσχέσεις Μητσοτάκη

Ο γραμματέας της ΛΑΕ κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ πως διολισθαίνει όλο και περισσότερο στην τακτική Τσίπρα των ψεύτικων προεκλογικών - υποσχέσεων.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπροστά στα αδιέξοδα του, τα οποία δεν μπορούν να τα διασκεδάσουν οι στημένες δημοσκοπήσεις, διολισθαίνει όλο και περισσότερο στην τακτική Τσίπρα των ψεύτικων προεκλογικών - υποσχέσεων» αναφέρει ο γραμματέας του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, στον απόηχο των σημερινών δηλώσεων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην τηλεόραση του Σκάι.

Ο κ. Λαφαζάνης χαρακτηρίζει «αναξιόπιστες» και «πέρα για πέρα ψεύτικες» τις υποσχέσεις του προέδρου της ΝΔ, καθώς «με τις νεοφιλελεύθερες τροϊκανές στρατηγικές που ακολουθεί τυφλά, είναι αδύνατον να τις υλοποιήσει».

«Στο πλαίσιο αυτό, ο Κυρ. Μητσοτάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, άρχισε να μοιράζει με ευκολία φορολογικά δώρα, όπως η μείωση της επιβάρυνσης του ΕΝΦΙΑ και η μείωση του φορολογικού συντελεστή για χαμηλά εισοδήματα» συνεχίζει σε δήλωση του ο κ. Λαφαζάνης κατηγορώντας τον κ. Μητσοτάκη πως χρησιμοποιεί «το προσφιλές και χιλιομασημένο διάτρητο επιχείρημα ότι αυτός θα καταφέρει με μαγικό τρόπο να πείσει την τρόικα να του δώσει την άδεια να ακυρώσει μνημονιακές δεσμεύσεις, στις οποίες στηρίζονται οι υποσχέσεις του».

«Είναι προφανές», σύμφωνα με τον γραμματέα της ΛΑΕ, «ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης εξαπατά, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, προσδοκώντας στην καρέκλα της εξουσίας, τους πολίτες».

«Ώσπου να φτάσουμε στις εκλογές, ο Κυρ. Μητσοτάκης, την ίδια ώρα που θα ξορκίζει τον Τσίπρα, θα έχει μεταμορφωθεί σε ένα τέλειο κακέκτυπό του» καταλήγει.