Skip to main content

Κατρακυλάκης: Χωρίς οργανωμένη μετακίνηση οπαδών στην Καβάλα

Η Αστυνομία εισηγήθηκε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών του Άρη στην Καβάλα για την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Καβάλας, Στέλιος Κατρακυλάκης, τονίζοντας πως η Αστυνομία εισηγήθηκε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών του Άρη στην πόλη της Μακεδονίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Η αστυνομία πρότεινε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών του Άρη, έκανε τη σχετική εισήγηση στη γενική γραμματεία αθλητισμού και περιμένουμε την απόφαση. Εμείς δεν έχουμε θέμα. Περιμένουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο του Άρη στο γήπεδο και η φιλοξενία μας θα είναι άψογη, όπως ήταν μέχρι τώρα, και όπως θα είναι σε όλες τις ομάδες».

Για το αίτημα των «κιτρίνων» για χορήγηση εισιτηρίων: «Δεν υπήρξε επίσημο αίτημα του Άρη για εισιτήρια. Ο εκπρόσωπος του Άρη κ. Κεφαλίδης μας είπε ότι θα συζητήσει με τους υπευθύνους και θα μας πει μέχρι την Πέμπτη πόσα εισιτήρια θα ζητήσει ο Άρης. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν δέκα ευρώ, όπως η ίδια τιμή ισχύει και για τους φιλάθλους μας στον αγώνα του β’ γύρου στο Χαριλάου. Πέρσι κατ’ εξαίρεση για τους οπαδούς του Άρη τα βάλαμε πέντε ευρώ, όμως, δεν υπήρξε αμοιβαία ανταπόκριση και πλέον υπάρχει αντίδραση από τον κόσμο μας».