Skip to main content

Καλαφάτης: Να αποφύγουμε το φιάσκο των χριστουγεννιάτικων στολισμών

Ο επικεφαλής της παράταξης «Εντάξει»ζήτησε να αρχίσουν οι διαβουλεύσεις για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πλατείας Αριστοτέλους.

Μπορεί να βρισκόμαστε στο τέλος Ιουνίου, όμως ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης, έφερε, σήμερα, στο Δημοτικό Συμβούλιο, θέμα...  Χριστουγεννιάτικο!

Ο κ. Καλαφάτης ζήτησε να αρχίσουν οι διαβουλεύσεις με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πλατείας Αριστοτέλους.

«Θα μου πείτε, εορτασμός Χριστουγέννων μέσα στο κατακαλόκαιρο; Ναι, γιατί δε θέλω να πάθει ο δήμος το ίδιο που έπαθε την προηγούμενη φορά», υπογράμμισε ο κ. Καλαφάτης και μίλησε για «φιάσκο που το παραδέχτηκε εμμέσως και η διοίκηση», όσον αφορά ό,τι έγινε τα  Χριστούγεννα του 2015. Επισήμανε ότι το ΕΕΘ «πάνω από μία φορά έχει στείλει έγγραφα να γίνει παραχώρηση της πλατείας Αριστοτέλους από  τώρα, ώστε να έχει έγκαιρα το χρονικό διάστημα για να κινήσει τις διαγωνιστικές διαδικασίες και να μη φθάσει το Επιμελητήριο, λόγω της αβελτηρίας της διοίκησης του δήμου, να προχωρήσει σε απευθείας  αναθέσεις της τελευταίας στιγμής».

Και κατέληξε: «Και σ’ αυτό το θέμα φαίνεται να είναι εκτεθειμένη η διοίκηση. Γι αυτό χτυπάμε έγκαιρα το καμπανάκι του κινδύνου».