Skip to main content

Καϊτεζίδης:Περήφανος που είμαι Άρης,θα έπρεπε να ντρέπεται ο Ζουράρις

«Θα πρέπει τουλάχιστον να βγει δημόσια και να πει συγγνώμη με μεγάλα γράμματα», δήλωσε για τον πρώην υφυπουργό Παιδείας, ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη

Για την αγάπη που έχει για τον Άρη αλλά και τις προσβλητικές δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι προς τον σύλλογο μίλησε στον ρ/σ «Yellow», ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη:

«Να έχουμε μια καλή χρονιά, με νίκες στην ομάδα μας και επιτυχίες σε όλα τα τμήματα, άλλωστε είμαι και Αρειανός, αυτό που λένε οι περισσότεροι πολιτικοί για «Εθνική Ελλάδος» είναι…άνοστο, Εθνική Ελλάδος είμαστε όλοι, έχουμε όμως και τις συλλογικές μας προτιμήσεις».

Για το συλλαλητήριο για το όνομα της Μακεδονίας: «Σαν δήμοι της κεντρικής Μακεδονίας κάναμε ένα ομόφωνο ψήφισμα που καλούμε την κυβέρνηση να κινηθεί σε ότι αφορά την διαπραγμάτευση των αποφάσεων της συνόδου του 1992. Στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά ειδικά εμείς οι δήμαρχοι και οι δήμοι της Μακεδονίας είμαστε περισσότερο ευαίσθητοι σε αυτό το θέμα.

Θα υπάρξει απόφαση της περιφερειακής ένωσης των δήμων για την συμμετοχή. Γιατί η μεμονωμένη συμμετοχή αποδυναμώνει την εκδήλωση. Φυσικά ο καθένας έχει δικαίωμα και υποχρέωση να φωνάξει, να διαδηλώσει, να πει φωναχτά την άποψη του».

Για την αντιπαλότητα στα γήπεδα: «Περάσαμε ωραία χρόνια, με την καζούρα μας, με την πλάκα μας, ακόμα και χοντρή πλάκα, αλλά όχι πόλεμο. Γιατί και την νίκη την χαίρεσαι περισσότερο όταν υπάρχει ο αντίπαλος απέναντι».

Για τον Κώστα Ζουράρι: «Θα έπρεπε να ντρέπεται και θα πρέπει τουλάχιστον να βγει δημόσια και να πει συγνώμη με μεγάλα γράμματα. Ένα παιδί δημοτικoύ να πει κάτι τέτοιο θα του ζητήσεις να πει συγνώμη. Και στην παρέα του και στο καφενείο να το έλεγε πάλι είναι απαράδεκτο, αλλά πόσο μάλλον να το πει δημόσια».

Για κακή πορεία των αθλητικών ομάδων στην Θεσσαλονίκη γενικότερα: «Το έλλειμμα της πόλης είναι ότι έχουμε μια κάθετη πτώση, μακάρι οι ομάδες να πάνε καλά, και ο καθένας να είναι περήφανος για την ομάδα του. Εγώ είμαι περήφανος που είμαι Αρειανός».

Για τον μπασκετικό Άρη: «Λίγο-πολύ μπασκετικοί είμαστε πολλά χρόνια, ο Θεός με ευλόγησε να ζήσω τις μεγάλες στιγμές, το πρόβλημα τώρα είναι διοικητικό, αν δεν έχεις την δυνατότητα επιλογών, αν έστω και αυτούς που παίρνεις δεν έχεις λεφτά να τους πληρώσεις δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις.

Θα πρέπει να υπάρξει υγεία στο διοικητικό και όλα τα άλλα θα έρθουν, περιβάλλουν όλοι με εμπιστοσύνη τον Παναγιώτη τον Γιαννάκη, έχουμε έναν κορμό Ελλήνων ταλαντούχων παικτών που μπορούμε να στηριχθούμε».

Για το ποδόσφαιρο: «Πρώτη φορά φέτος μας κάνει να χαμογελάμε, δεν λέω ότι παίζουμε την μεγάλη μπάλα, αλλά παίρνουμε τα αποτελέσματα και αυτό μας φέρνει μια αισιόδοξη θέση.

Η άποψη μου είναι ότι χρειάζεται ένας σέντερ φορ που να «σκοτώνει» και ένας παίκτης που να στέλνει την ομάδα στα σέντερ φορ. Νομίζω ότι και ο Μυροφορίδης και ο Σπανός και ο Καρυπίδης την ξέρουν την δουλειά».

Για τα…αστρονομικά ποσοστά με τα οποία εκλέγεται και την σχέση εμπιστοσύνης με τους δημότες:

«Έχω φτάσει μέχρι και το 80%… Ειδικά στην αυτοδιοίκηση που ανοίγεις την πόρτα σου και έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με τους συμπολίτες σου δεν μπορείς να κρυφτείς, είμαι 20 χρόνια ως δήμαρχος οπότε κάτι υπάρχει, κάτι γίνεται, εκείνο που υπάρχει είναι η ειλικρίνεια, η καλή σχέση και η σκληρή δουλειά».

Για τις αθλητικές υποδομές στον Δήμο του: «Είμαι περήφανος γιατί πραγματικά έχουμε εξαιρετικά τμήματα ακαδημιών και υποδομών, ολοκληρώνουμε ένα μεγάλο έργο όσον αφορά τις υποδομές μας. Ολοκληρώνουμε ένα πολύ μεγάλο έργο όσον αφορά τις υποδομές μας, ολοκληρώσαμε πριν από κάποια χρόνια ένα Ολυμπιακό αθλητικό κέντρο που είναι στολίδι, με κολυμβητήριο, με στίβο, με γήπεδο ποδοσφαίρου τελευταίων προδιαγραφών.

Σκεφτείτε τον συνθετικό χλοοτάπητα μας τον έφεραν από το γήπεδο της Τσέλσι. Ολοκληρώσαμε το κλειστό γυμναστήριο του Φιλύρου, και θα ολοκληρώσουμε και του Χορτιάτη. Πάντοτε πιστεύω ότι η υγεία είναι να επενδύεις σε ένα σύστημα ακαδημιών, αυτοί οι στρατιώτες μιας ευκαιρίας που παίζουν και μετά εξαφανίζονται δεν προσφέρουν κάτι».

Για το αν παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας: «Παρακολουθώ όλους τους αγώνες, βλέπω και μέσω web tv αγώνες».

Ενώ τέλος για την οικογένεια του Άρη ευχήθηκε: «Εύχομαι υγεία για τους αθλητές, τους προπονητές, όλα τα τμήματα της ομάδας, για τους φιλάθλους που είναι συγκινητικοί, εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι χρονιά δικαίωσης, αξίζει να έχει χαρές η οικογένεια του Άρη».