Skip to main content

Υπερ του ΝΑΙ και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κ. Δαμαβολίτης

Και δεύτερος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αυτή τη φορά ο Κ. Δαμαβολίτης διαχωρίζει τη θέση του και δηλώνει πως τάσσεται υπέρ του ΝΑΙ.

Και δεύτερος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων διαχωρίζει τη θέση του και δηλώνει πως τάσσεται υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα. Πρόκειται για τον βουλευτή Κώστα Δαμαβολίτη, ο οποίος κάλεσε, μιλώντας στον 9,84 Ηρακλείου, τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν ΝΑΙ.

«Η επιλογή είναι μεταξύ μιας συμφωνίας με μέτρα επώδυνα ή με ρήξη», τόνισε ο κ. Δαμαβολίτης, σημειώνοντας ότι ο κόσμος, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης, δείχνει να είναι υπέρ της συμφωνίας.

«Το διά ταύτα, έτσι όπως αποτυπώνεται, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, είναι ότι το δημοψήφισμα τελικά είναι ευρώ εναντίον δραχμής», επισήμανε, λέγοντας ότι αν τη Δευτέρα το πρωί πάρουμε «αυτό το περήφανο "όχι" και πάμε να διαπραγματευτούμε στην Ευρώπη και μάλιστα με τις αγορές να μην έχουν πάθει ζημιά... αν λοιπόν πάμε και μας ξαναπούνε "όχι", τι ακριβώς θα κάνουμε;», είπε ο κ. Δαμαβολίτης.

«Είμαι υπέρ του "ναι"», ξεκαθάρισε και πρόσθεσε: «την Κυριακή καλώ τον κόσμο να ψηφίσει "ναι"». Απαντώντας σε ερώτηση τι θα κάνει ο κ. Καμμένος απάντησε ότι ο πρόεδρος αν θέλει ας τον διαγράψει.