Skip to main content

Η βάσιμη ανησυχία του Αρχιεπισκόπου για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης

Ο κ. Ιερώνυμος, υποστηρίζει το αυτονόητο, το οποίο όμως διαστρέφουν όλοι οι "προοδευτικοί". Ότι «οι μουσουλμάνοι είναι δύσκολο να αφομοιωθούν.

Θεωρώ ότι η γνώμη που διατύπωσε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, για το προσφυγικό και την ισλαμοποίηση της Ευρώπης -και που δημοσιεύθηκε εχθές στην Voria.gr- θα πρέπει να οδηγήσουν τους έμφοβους αστούς "να βγουν από το καβούκι τους" και να εκφράζουν δημοσίως όσα υποστηρίζουν μόνον κατ’ ιδίαν, για τον φόβο των «προοδευτικών» της Νέας Τάξης.

Η προσπάθεια διάλυσης των συνδετικών ιστών που ενώνουν τα μέλη ενός λαού, έχει περιβληθεί με "προοδευτικό" μανδύα, τον οποία ενδύθηκαν αφελείς και καιροσκόποι, με αποτέλεσμα να πέσουν στην παγίδα πολλοί που απλώς ακολουθούν το ρεύμα, χωρίς ιδιαίτερη εμβάθυνση στα πράγματα. Και αυτά όχι μόνον στην Ελλάδα βεβαίως, αλλά όπου γης.

Και λέω ότι είναι ευτύχημα που μίλησε ελευθέρως ο Αρχιεπίσκοπος, επειδή δεν μπορεί να κατηγορηθεί ούτε ως ακραίος, ούτε ως ρατσιστής, χαρακτηριστικά που προσάπτουν οι οπαδοί της Νέας Τάξης (οι οποίοι αφελώς νομίζουν ότι υπηρετούν τον σοσιαλισμό) σε όποιον υψώνει συνετή φωνή. Ο αρχιεπίσκοπος δεν έκανε ποτέ προσπάθεια να αποκρύψει την κεντροαριστερή του τοποθέτηση.

Συμπτωματικώς, παραλλήλως υπήρξαν σχετικές δηλώσεις και από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, κ. Χρυσόστομο, ο οποίος δήλωσε σε όλους τους τόνους ότι συνεχίζεται μεθοδικά και με αμείωτη σφοδρότητα ο διωγμός του χριστιανικού στοιχείου στην Κύπρο, με απώτερο στόχο τον πλήρη αφανισμό του και την επικράτηση του Ισλάμ, κάνοντας λόγο για "επέλαση".

Ο κ. Ιερώνυμος, υποστηρίζει το αυτονόητο, το οποίο όμως διαστρέφουν όλοι οι "προοδευτικοί". Ότι «οι μουσουλμάνοι είναι δύσκολο να αφομοιωθούν σε ευρωπαϊκή χώρα», και όπως τονίζει «αντιθέτως, επηρεάζουν εκεί όπου πηγαίνουν». Προχώρησε μάλιστα περισσότερο κάνοντας λόγο «για σχεδιασμούς και συμφέροντα που υποδαυλίζουν το φαινόμενο».

Πιστεύω, πως εκ λάθους χρησιμοποίησε τον όρο "αφομοίωση", προφανώς ήθελε να πει "ενσωμάτωση". Η αφομοίωση είναι μια πολύ αργή διαδικασία και απαιτεί την βούληση του υποκειμένου. Στην περίπτωσή μας, οι πρόσφυγες και ιδιαιτέρως οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι δεν έχουν ιδιαίτερη πρόθεση ούτε ενσωμάτωσης, αφού αποτελούν πλέον μεγάλη πληθυσμιακή ομάδα πίεσης που επιβάλλει τους όρους της.

Είπε ο Αρχιεπίσκοπος «Δεν είναι εύκολο οι μουσουλμάνοι να αφομοιωθούν. Αντιθέτως επηρεάζουν εκεί όπου πηγαίνουν». Υποστήριξε δε, ότι «Επομένως είναι ένα σχέδιο αυτό νομίζω, που αποβλέπει στο να μπορέσουν να εισρεύσουν άνθρωποι στην Ευρώπη, και δεν τους νοιάζει κάποιους, εάν αλλάξει το status quo, πολιτιστικά και κοινωνικά, εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι το πώς θα μπορέσουν εκείνοι να επιβιώσουν».

Με δεδομένα όλα αυτά, είναι  εύλογη η ερώτηση. Πόσοι από αυτούς -τις χιλιάδες- που εισρέουν καθημερινώς στην Ελλάδα, δεν θα εγκλωβιστούν εδώ, από την στιγμή που η Τουρκία βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να μας αποδυναμώσει, χωρίς καν «να ρίξει τουφεκιά»; Και η μεν οικονομική κρίση που έχουμε θα γίνεται χειρότερη και δυσκολότερη, πολιτιστικώς δε, θα μετατρέψει εντελώς τον ελληνικό τρόπο ζωής με τον οποίον πορεύθηκαν εκατοντάδες γενιές, και διεξήγαγαν πολέμους για να μη τον αλλάξουν.

Κοντά σε όλα αυτά, έρχεται και αμερικανική έρευνα που "προβλέπει" παγκόσμια επικράτηση του Ισλάμ. Συμφώνως προς το αμερικανικό Pew Research Center, το Ισλάμ θα μπορούσε να είναι η κυρίαρχη θρησκεία μέχρι το τέλος του παρόντος αιώνα, επειδή η μουσουλμανική πίστη αναπτύσσεται με ρυθμούς ρεκόρ. Πάντα δε συμφώνως προς την έρευνα, μεταξύ 2010 και 2050, ο παγκόσμιος συνολικός πληθυσμός αναμένεται να αυξηθεί σε 9,3 δισεκατομμύρια, μια αύξηση κατά 35%. Κατά την ίδια περίοδο, οι Μουσουλμάνοι αναμένεται να αυξηθούν κατά 73% . Ο αριθμός των Χριστιανών επίσης αναμένεται να αυξηθεί, αλλά με βραδύτερο ρυθμό, περίπου το ίδιο ποσοστό(35%)».

Δεν γνωρίζω αν μέχρι τότε επικρατήσει η πανθρησκεία που προπαγανδίζει μετά πάθους ο Πάπας και συνεπικουρεί και ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως. Εκείνο που με ενδιαφέρει ως Έλληνα, είναι η βέβαιη μετατροπή του σε έναν απλό υπήκοο που θα ζει στην ισλαμική Ελλάδα. Παλαιότερη έρευνα του ΟΗΕ κάνει λόγο για μειονότητα των Ελλήνων στην χώρα του από το 2050, με πλήρη σχεδόν εξαφάνιση περί τα τέλη του αιώνα, όπου οι Έλληνες υπολογίζονται στα 2,5 εκατομμύρια.

Την ίδια ώρα η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ εκδράμει στον Έβρο για να γκρεμίσει τον φράχτη και να εισέρχονται ανεξαιρέτως όσοι το επιθυμούν. Η Νέα Τάξη βρίσκει ικανούς προπαγανδιστές.

Ο Μακεδών