Skip to main content

Η ΚΑΕ Άρης ευχαρίστησε τον κόσμο για τον «σεβασμό στην απόφασή της»

Στον αγώνα για να γίνει καλύτερο το μπάσκετ «έχουμε συμπαραστάτες όλες τις μεγάλες ομάδες, αλλά πιστεύω και τις μικρές», τόνισε ο Νίκος Λάσκαρης

Με ανακοίνωσή του, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Άρης ευχαριστεί τον κόσμο, που σεβάστηκε την απόφασή του, για διεξαγωγή του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ χωρίς κόσμο και έλαβε μέρος στην γιορτή που στήθηκε γύρο από το γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η ΚΑΕ Άρης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο που σεβάστηκε την απόφασή της να διεξαχθεί ο αγώνας χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες και συμμετείχε στην γιορτή που έλαβε χώρα στα πέριξ του «Αλεξανδρείου Μελάθρου».

Επίσης συγχαίρει τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο που κατέθεσαν και την ψυχή τους στο παρκέ για τη νίκη, παρά τις ειδικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα».

Παράλληλα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης μιλώντας σε δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στην διαιτησία, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στην διαιτησία» αλλά και ότι στον αγώνα για να γίνει καλύτερο το μπάσκετ «έχουμε συμπαραστάτες όλες τις μεγάλες ομάδες, αλλά πιστεύω και τις μικρές».

«Όταν πιστεύεις σε κάτι, πολεμάς γι’ αυτό και δεν κατηγορείς του άλλους που δεν το έχουν κάνει».