Skip to main content

Η ΔΕΘ-Helexpo στηρίζει τις εκδηλώσεις της Δραμοινογνωσίας

Ο εκθεσιακός φορέας και η έκθεση Detrop-Oenos 2017 είναι χορηγοί στο μεγάλο πολυγεγονός «Δραμοινογνωσία», που πραγματοποιείται έως τις 29 Μαΐου

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στα ελληνικά τρόφιμα και ποτά δίνει η ΔΕΘ-Helexpo, ενισχύοντας τις σημαντικότερες εκδηλώσεις προβολής της εγχώριας παραγωγής που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα.

Με άξονα αυτή την στρατηγική, ο εθνικός εκθεσιακός φορέας και η έκθεση Detrop-Oenos 2017 είναι χορηγοί στο μεγάλο πολυγεγονός «Δραμοινογνωσία», που πραγματοποιείται στη Δράμα από τις 23 έως τις 29 Μαΐου, αναδεικνύοντας το brand name της περιοχής, το κρασί.

Η Δράμα γιορτάζει και γίνεται ένα βιωματικό εργαστήριο αφιερωμένο στην εμπειρική προσέγγιση της ιδιοτυπίας των οίνων της περιοχής και στην απόλαυση της ιδιαίτερης κουλτούρας τους. Τα επτά οινοποιεία της Δράμας υποδέχονται επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, για να μοιραστούν τον πολιτισμό και την εμπειρία της οινογευσίας.

Η ΔΕΘ-Helexpo στηρίζει έμπρακτα την περιοχή της Δράμας, τις τοπικές αναπτυξιακές προσπάθειες και το παραγωγικό δυναμικό, ενώ παράλληλα αναδεικνύει την κουλτούρα και τις πολιτιστικές συνήθειες. Έτσι, ξεκινά μια ευρύτερη συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo και της Αντιπεριφέρειας Δράμας, η οποία θα επεκταθεί σε πολλά πεδία κοινού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο αυτό, το διεθνές εκθεσιακό «δίδυμο» τροφίμων-ποτών Detrop-Oenos 2017 παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα σε εκδήλωση του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.-Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας με θέμα το κρασί, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Δράμας.

Γεύση οίνου… επίγευση πολιτισμού χαρακτήρισε ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης, τις εκδηλώσεις της Δραμοινογνωσίας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.-Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας. Ευχαρίστησε δε τη ΔΕΘ-Helexpo για τη στήριξή της στην περιφέρεια.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Αλέξης Τσαξιρλής, σημείωσε πως η εταιρεία  συνεργάζεται, αναδεικνύει και στηρίζει το παραγωγικό δυναμικό της περιφέρειας. Παρουσιάζοντας μάλιστα τις εκθέσεις Detrop & Oenos 2017 κάλεσε τις επιχειρήσεις της περιοχής να συμμετάσχουν.