Skip to main content

Για την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα ετοιμάζεται η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» αναχωρεί αύριο για την Ουγγαρία καθώς την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Ακαδημία Φέρεντς Πούσκας για το Youth League.

Από την ουγγρική πόλη Φελσούτ θα ξεκινήσει το «ταξίδι» του ΠΑΟΚ για το Youth League Domestic Champions καθώς η Κ20 του «Δικεφάλου» θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη απένατι στην πρωταθλήτρια της χώρας Ακαδημία Φέρεντς Πούσκας.

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (27.09) για την Ουγγαρία και συγκεκριμένα για την πόλη Φελσούτ όπου στις 18.00 (τοπική ώρα), στο γήπεδο Pancho Arena, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αναμέτρηση διάρκειας 90 λεπτών. Ο επαναληπτικός θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, στο Καυτανζόγλειο γήπεδο, στις 19.10 στις 18.00.

Οι παίκτες του Δικέφαλου θα προπονηθούν στο Pancho Arena το απόγευμα της Τρίτης 27.09. Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει στη διάθεσή του όλους του ποδοσφαιριστές του, με εξαίρεση τον Γιώργο Τζοβάρα, που δυστυχώς τραυματίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι Μάριος Σιαμπάνης , Γιώργος Μούτσα, Στέργιος Δοδοντσάκης, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Αγαθοκλής Πολύζος, Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας, Ζήσης Χατζηστραβός, Ραφαήλ Γιαλαμούδης, Αλέξανδρος Καπρέτσος, Μανώλης Κραγιόπουλος, Σωκράτης Κυριλλίδης, Νικόλας Ματθαίου, Τάσος Μελετίδης, Μελέτιος Μίσκοβιτς, Γιώργος Νουκάρης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιώργος Παπαθανασίου, Σωκράτης Αηδονίδης και Αντώνης Σταθόπουλος.

Συνοδεύουν οι προπονητές Πάμπλο Γκαρσία, Απόστολος Παπαβασιλείου, ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης, ο γυμναστής Κώστας Καζάνας, ο προπονητής τερματοφυλάκων Βασίλης Πετρόπουλος, ο αναλυτής αγώνα Ηλίας Γαλανόπουλος, ο γιατρός Γιάννης Ουσαντζόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Σταύρος Τερζανίδης, ο φροντιστής Θανάσης Βαριεμέζης και ο contact person της UEFA Κώστας Βούρτσης.