Skip to main content

Φιλική αναμέτρηση χωρίς σκορ για Γυμναστικό Λάρισας Φάρο και Άρη

Ο «Αυτοκράτορας» αγωνίστηκε χωρίς τους Αθηναίου-Ντουβιέ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα και τον Μπελ που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα κεκλεισμένων των θυρών, έδωσε σήμερα ο Άρης κόντρα στον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο, στο κλειστό της Νεάπολης της θεσσαλικής πόλης.

Οι δυο ομάδες συμφώνησαν να μην κρατηθεί σκορ με τους προπονητές αυτών να θέλουν να κρατήσουν τους παίκτες σε αγωνιστική εγρήγορση λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Stoiximan.gr Basket League.

Σημειώνεται πως ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν είχε στη διάθεση του τους Γιάννη Αθηναίου και Μπράις Ντουβιέ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα του αριστερού τους ποδιού, αλλά και τον Γκάρι Μπελ, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί.

Και οι τρεις παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα πριν την έναρξη του φιλικού ενώ αντίστοιχα οι Θεσσαλονοί αγωνίστηκαν χωρίς τον Στιβ Μπαρτ που έχει πρόβλημα στο γόνατο και τον Ρέτζι Κίλι λόγω στομαχικών διαταραχών.