Skip to main content

ΕΒΖ: Συνεχίζονται οι ενέργειες για άρση της Επιτήρησης

Η βιομηχανία ανακοίνωσε σήμερα ότι υλοποιεί το επιχειρηματικό της σχέδιο στοχεύοντας στη βελτίωση των οικονομικών της μεγεθών

Την υλοποίηση του επιχειρηματικού της σχεδίου, με στόχο τη βελτίωση των οικονομικών της μεγεθών, ώστε να αρθούν οι λόγοι που οδήγησαν τις μετοχές της στην κατηγορία της Επιτήρησης, συνεχίζει η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ), όπως γνωστοποίησε σήμερα με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΒΖ:

«Η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε. ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 4.1.4.4 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι υλοποιεί το επιχειρηματικό της σχέδιο στοχεύοντας στη βελτίωση των οικονομικών της μεγεθών και καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να αρθούν οι λόγοι για τους οποίους οι μετοχές της μεταφέρθηκαν στην Κατηγορία Επιτήρησης.

Υπενθυμίζεται ότι με την από 05.03.2015 απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής Χρηματιστηριακών Αγορών, η μετοχή της εταιρίας μεταφέρθηκε στην Κατηγορία Επιτήρησης (σύμφωνα με το άρθρο 3.1.2.4 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών), λόγω των αρνητικών της Ιδίων Κεφαλαίων και των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών της».