Skip to main content

Αίθριος ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Νεφώσεις από το μεσημέρι

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ που πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.

Άστατος θα είναι ο καιρός την Κυριακή καθώς στην ανατολική χώρα θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί στα νότια τοπικά μέχρι 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

Στη Θεσσαλονίκη θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ που πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το μεσημέρι τοπικές βροχές ή σποραδικοί όμβροι με ύφεση των φαινομένων από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία στα ανατολικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 4 έως 6 βαθμούς χαμηλότερη.