Skip to main content

Εντός πέντε ημερών ο έλεγχος στο πόθεν έσχες Σαββίδη, σε 15 η α' δόση

Κυβερνητικοί παράγοντες τόνισαν ότι, μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα, η διαδικασία του διαγωνισμού για τις άδειες συνεχίζεται κανονικά

Η διαδικασία του διαγωνισμού για τις άδειες συνεχίζεται κανονικά, με τον επόμενο που αναδείχθηκε από τη δημοπρασία (σσ τον Ιβάν Σαββίδη), δήλωσαν κυβερνητικές πηγές, μετά την αποχώρηση του Γ. Καλογρίτσα, αφότου απορρίφθηκε αίτημα για παράσταση στην καταβολή της πρώτης δόσης για την τηλεοπτική άδεια.

Οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι, σύμφωνα με τη διαδικασία, θα πρέπει να διενεργηθεί έλεγχος του «πόθεν έσχες» εντός πέντε ημερών και εντός 15 ημερών να καταβληθεί το τίμημα.

Παππάς: Υπάρχει η εκκρεμότητα των προσφυγών

Νωρίτερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς τόνισε πως ο πρώτος επιλαχών ανακηρύσσεται προσωρινός υπερθεματιστής. «Γίνεται ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων. Όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος ορίζεται ως οριστικός υπερθεματιστής και καλείται να καταβάλει το τίμημα», είπε ο κ. Παππάς.

Ερωτηθείς εάν για τους υπόλοιπους τρεις, που έχουν καταβάλει τη δόση, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, εξήγησε πως υπάρχει η εκκρεμότητα των προδικαστικών προσφυγών. «Θα κρίνει η επιτροπή μέσα στα προβλεπόμενα και μόλις ολοκληρωθεί αυτό θα προχωρήσουμε στην έκδοση των αδειών», πρόσθεσε.