Skip to main content

Ένσταση για τον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή κατέθεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του Γηραιού και τις αρχές

Ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης της περασμένης Δευτέρας κόντρα στον Ηρακλή κατέθεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα και αναμένεται να εξεταστεί το μεσημέρι της Πέμπτης (15:30).

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στιγματίστηκε από ένταση και σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του Γηραιού και τις αρχές με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός δημοσιογράφου.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ηρακλής: «Με το παρόν, σας κοινοποιούμε την από 7-12-2016 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος τελέσθηκε στις 5-12-2016, και σας γνωστοποιούμε ότι ορίσαμε ως ημερομηνία για την εκδίκασή της την 08η-12-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30, κατά την οποία και καλείσθε προκειμένου να παρασταθείτε ενώπιον του ημετέρου δικαιοδοτικού οργάνου».

Β) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Με το παρόν, σας κοινοποιούμε την από 7-12-2016 ένστασή σας κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος τελέσθηκε στις 5-12-2016, και σας γνωστοποιούμε ότι ορίσαμε ως ημερομηνία για την εκδίκασή της την 08η-12-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30, κατά την οποία και καλείσθε προκειμένου να παρασταθείτε ενώπιον του ημετέρου δικαιοδοτικού οργάνου».