Skip to main content

Ένωση Κεντρώων: Το να πέσει το κεφάλι ενός υπουργού δεν έχει αξία

Με ανακοίνωσή της ζητά διακοινοβουλευτικό συντονιστικό όργανο για πυρκαγιές, σεισμούς, πλημμύρες και εκτεταμένες ρυπάνσεις.

Το κεφάλι ενός υπουργού ικανοποιεί μόνο το καπρίτσιο του κ. Μητσοτάκη, αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας το αίτημα της ΝΔ για παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Παράλληλα, ζητά διακοινοβουλευτικό συντονιστικό όργανο για πυρκαγιές, σεισμούς, πλημμύρες και εκτεταμένες ρυπάνσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει πως «ο κρατικός μηχανισμός είναι δυστυχώς πλαδαρός και κομματικός και χρειάζονται αλλαγές προσώπων και δομών εκ θεμελίων».

Αναφορικά με τον κ. Κουρουμπλή, η Ένωση Κεντρώων επισημαίνει: «Το να πέσει το κεφάλι ενός υπουργού, ποια αξία έχει; Αφού σε λίγο καιρό θα έχουμε νέο ατύχημα στον ίδιο ή σε άλλο τομέα. Το κεφάλι ενός υπουργού ικανοποιεί μόνο το καπρίτσιο του κ. Μητσοτάκη, ενώ εμείς στην Ένωση Κεντρώων πασχίζουμε για τη θωράκιση της Ελλάδος, απέναντι σε κάθε ενδεχόμενο κίνδυνο ή καταστροφή. Στην Ελλάδα δεκαετίες τώρα, υπάρχει αναισθησία και δεν παραιτούνται υπουργοί. Ας μας πει ο κ. Μητσοτάκης πότε παραιτήθηκε ένας της παράταξής του».