Skip to main content

Εγκαινιάσθηκε το πρώτο κατάστημα της ιταλικής OVS στη Θεσσαλονίκη

Η κορυφαία εταιρεία fast fashion της Ιταλίας και leader την παιδική ένδυση, απόκτησε παρουσία στη βιτρίνα της πόλης, στην Τσιμισκή.

Η OVS, η No 1  fast fashion εταιρίεα μόδας της Ιταλίας, εγκαινίασε σήμερα, ένα νέο, το πρώτο της κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο αριθμό 77 της οδού Τσιμισκή. Παρών στα εγκαίνια ήταν ο γενικός διευθυντής διεθνούς ανάπτυξης, general manager international, κ. Ismail Seyis, όπως και οι επιχειρηματίες Μιχαήλ Κορωναίος και Ποσειδών Κουρής, της Cooltrends Ltd., που έχει αναλάβει την ανάπτυξη της OVS στην Ελλάδα.  

Η OVS είναι η κορυφαία εταιρία ενδυμάτων και αξεσουάρ της Ιταλίας, με κυρίαρχο μερίδιο αγοράς στην ανδρική, γυναικεία και παιδική ένδυση, με περισσότερα από 1000 καταστήματα στην Ιταλία και 400 καταστήματα σε περισσότερες από 34 χώρες, με 150 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο και το www.ovsfashion.com ηλεκτρονικό κατάστημα. Ειδικά σε ό,τι αφορά στην παιδική ένδυση, είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην Ιταλία, με διψήφιο μερίδιο αγοράς, καλύπτοντας ηλικίες από 0 έως 14 ετών.

Στο νέο κατάστημα 940 τ.μ στη Θεσσαλονίκη η OVS  προσφέρει μεγάλη ποικιλία μοντέρνων ανδρικών, γυναικείων και παιδικών συλλογών, που δημιουργήθηκε από την ομάδα σχεδιασμού της OVS στην Ιταλία, η οποία συνεργάζεται τακτικά με σχεδιαστές και ταλαντούχους ανθρώπους από μερικές από τις πιο γνωστές διεθνείς σχολές μόδας.

Το κατάστημα διαθέτει επίσης το εμπορικό σήμα ομορφιάς της OVS, Shaka Innovative Beauty, το οποίο προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων μακιγιάζ, καθώς και επαγγελματικά αξεσουάρ μακιγιάζ και αρώματα που είναι δερματολογικά ελεγμένα, απαλλαγμένα από paraben και παρασκευασμένα στην Ιταλία.

Να σημειωθεί ότι το κατάστημα Θεσσαλονίκης απασχολούνται 16 άτομα προσωπικό.

Η OVS, στο πλαίσιο της πολιτικής εταιρικής υπευθυνότητας, υποστηρίζει ιταλικά και διεθνή ιδρύματα, δίνοντας προτεραιότητα σε τομείς που σχετίζονται με τις γυναίκες και τα παιδιά, την υγεία στις αναπτυσσόμενες χώρες. Επίσης, έχει δεσμευτεί για την προστασία του περιβάλλοντος χάρη σε ένα έργο που ξεκίνησε το 2013, συλλογής και ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ενδυμάτων, τα οποία διαχειρίζεται σε συνεργασία με το I:CO / SOEX GROUP ώστε να υποστηρίζει το Save The Children Italia.