Skip to main content

Φραστικές επιθέσεις κατά της προέδρου των συμβολαιογράφων (vid)

Περίπου 100 μέλη του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων διαμαρτύρονται για τους πλειστηριασμούς - Φωνάζουν συνθήματα, κρατώντας πανό

Σε έντονες φραστικές επιθέσεις εναντίον της προέδρου των συμβολαιογράφων Ιωάννας Μπιλίση προχώρησαν μέλη του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης στην κινητοποίηση τους για τη ματαίωση των πλειστηριασμών.

Ο κ. Μπιλίση εν τέλει αποχώρησε από την αίθουσα κηρύσσοντας άγονο τον πλειστηριασμό με την αιτιολογία ότι δεν υπήρχαν πλειοδότες.

Το ακίνητο θα ξαναβγεί σε πλειστηριασμό σε 15 ημέρες, στη μισή του αξία.

Οι διαδηλωτές εξαγριώθηκαν από την απόφαση αυτή καθώς σύμφωνα με τους ίδιους η πρόεδρος των συμβολαιογράφων δεν ανακοίνωσε ως όφειλε δημόσια την έναρξη του πλειστηριασμού και στο τέλος δεν ανακήρυξε την ματαίωση του.

Τα μέλη του συντονιστικού ξεκίνησαν να φωνάζουν ότι αυτό που κάνει η κ. Μπιλίση είναι παράνομο και να χτυπούν τα έδρανα, ωστόσο η ίδια αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομίας χωρίς να σχολιάσει.

Περίπου 100 μέλη του Συντονιστικού πραγματοποίησαν προηγουμένως συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη του Συντονιστικού διαμαρτυρήθηκαν για τους πλειστηριασμούς, ενώ φώναζαν συνθήματα κρατώντας πανό.