Skip to main content

Διακοπές μακράς διάρκειας για λόγους υγείας για τον Ιβάν Σαββίδη

Οι αυξημένες απαιτήσεις σε επιχειρηματικό και αθλητικό επίπεδο φαίνεται ότι εξάντλησαν τον ομογενή επιχειρηματία και μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου

Σε διακοπές προκειμένου να ξεκουραστεί και ηρεμήσει από την ένταση της καθημερινότητάς του, βρίσκεται ο ομογενής επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, κατόπιν σύστασης από τους προσωπικούς γιατρούς του.

Ο κ. Σαββίδης το τελευταίο χρονικό διάσημα απουσιάζει από τα αγωνιστικά δρώμενα της ομάδας, φαινόμενο το οποίο ξεκίνησε από τη φάση των πλέι οφ του περσινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το sdna.gr, η απουσία του αυτή στα κοινά της ομάδας έχει αιτία και συγκεκριμένα σχετίζεται με την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του.

Οι αυξημένες απαιτήσεις σε επιχειρηματικό και αθλητικό επίπεδο φαίνεται ότι εξάντλησαν τον Ιβάν Σαββίδη, στον οποίο συστήθηκε από γιατρούς η αποχή από κάθε δραστηριότητα και οι διακοπές, προκειμένου να αποβάλλει το άγχος της καθημερινότητας.

Μάλιστα, ο ομογενής επιχειρηματίας λαμβάνει ειδική φαρμακευτική αγωγή, καθώς διαγνώστηκε με υψηλή αρτηριακή πίεση και για να αποσυμφορηθεί από την ένταση βρίσκεται σε διακοπές μεγάλης διάρκειας.