Skip to main content

Χοντρό επεισόδιο Τζαβέλλα-Βρέντζου στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης!

Τεράστια ένταση δημιουργήθηκε μετά τη λήξη του μεγάλου αγώνα με πρωταγωνιστές τον αμυντικό του Δικεφάλου και τον CEO των ερυθρολεύκων.

Τεράστια ένταση δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια του Γεώργιος Καραϊσκάκης μετά τη λήξη του μεγάλου αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM, πρωταγωνιστές της έντασης ήταν ο αμυντικός του Δικεφάλου, Γιώργος Τζαβέλλας και ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος.

Ο διεθνής αμυντικός κατέβηκε στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου μετά τη λήξη του αγώνα όπου και χαιρέτησε τον CEO των ερυθρολεύκων όταν συναντήθηκαν εντός αυτών.

Ο Βρέντζος δεν ανταποκρίθηκε, ωστόσο ο Τζαβέλλας επέμεινε να τον χαιρετήσει και όταν διαπίστωσε πως το στέλεχος του πρωταθλητή Ελλάδος συνεχίζει να τον σνομπάρει τότε φέρεται να ξεστόμισε μια βαριά κουβέντα, κάτι που έκανε έξαλλο τόσο τον ίδιο όσο και τη συνοδεία του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τρομερή ένταση, με φωνές και ύβρεις εκατέρωθεν -αλλά χωρίς σωματική επαφή των εμπλεκόμενων. Ήταν τέτοια, δε, η σοβαρότητα του επεισοδίου που η παρέμβαση κάποιων ψυχραιμότερων οι οποίοι μπήκαν στη μέση θεωρείται ότι απεσόβησε τα χειρότερα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μετά την εκτόνωση της κατάστασης, οι δύο άντρες συζήτησαν μεταξύ τους (χωρίς ωστόσο να τα βρουν) ενώ το περιστατικό δεν καταγράφηκε σε καμία έκθεση αξιωματούχων του αγώνα.