Skip to main content

Χωρίς ρεύμα εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης Σοχός και Βερτίσκος

Αλατιέρες επιχειρούν στη Δημοτική Ενότητα Βερτίσκου, στα Πετροκέρασα της Δημοτικής Ενότητας Καλινδοίων και στη Δημοτική Ενότητα Λαχανά.

Συνεχίζεται η χιονόπτωση αυτή την ώρα στη Δημοτική Ενότητα Σοχού του δήμου Λαγκαδά, όπου τα εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν στο κεντρικό δίκτυο και εντός των κοινοτήτων.

Αλατιέρες επίσης επιχειρούν στη Δημοτική Ενότητα Βερτίσκου, στα Πετροκέρασα της Δημοτικής Ενότητας Καλινδοίων και στη Δημοτική Ενότητα Λαχανά, όπου κρίνεται απαραίτητο.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστές θα παραμείνουν σήμερα οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στις Δημοτικές Ενότητες Σοχού και Βερτίσκου, λόγω της γενικευμένης διακοπής ρεύματος και της πυκνής χιονόπτωσης.

Όπως ενημερώνει ο δήμος Λαγκαδά, τα συνεργεία προσπαθούν να εντοπίσουν μέχρι αυτή την ώρα τη βλάβη και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένεται βαθμιαία βελτίωση του καιρού μετά τις μεσημεριανές ώρες.

Ο Δήμος συνιστά στους δημότες και σε διερχομένους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους στις Δημοτικές Ενότητες Σοχού, Βερτίσκου και Καλινδοίων, λόγω του παγετού που πιθανόν να δημιουργηθεί τις επόμενες ώρες.

(Πηγή φωτογραφίας: lagadas.gr)