Skip to main content

Χυδαίος προπηλακισμός δημοσιογράφου on air στο Ωραιόκαστρο (video)

Απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε έξω από το 1ο δημοτικό σχολείο στο Ωραιόκαστρο - Μέλη της Πατριωτικής Ένωσης Πολιτών επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο

Στον προπηλακισμό της δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, Ελένης Ιατρού, η οποία βρέθηκε έξω από το 1o δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου για να καλύψει την ένταση που επικρατεί από το πρωί μεταξύ αντιεξουσιαστών και της Πατριωτικής Ένωσης Πολιτών Ωραιοκάστρου, προχώρησαν μέλη της τελευταίας, και μάλιστα ενώ βρισκόταν στον αέρα.

Τα μέλη της Πατριωτικής Ένωσης, που βρίσκονται έξω από το σχολικό συγκρότημα αντιδρώντας στη φοίτηση προσφυγόπουλων, αντέδρασαν όταν η δημοσιογράφος έδειξε στην κάμερα μία πέτρα που υπήρχε μπροστά από το κτήριο, θεωρώντας ότι δεν έλεγε την αλήθεια. Αρχικά της επιτέθηκαν φραστικά δύο γυναίκες, βγάζοντάς την από το πλάνο, ενώ στη συνέχεια η κατάσταση εκτραχύνθηκε, με κάποιους να βρίζουν χυδαία την Ελένη Ιατρού.

Την ίδια στιγμή, άγνωστος έκρυβε την εικόνα βάζοντας το χέρι του μπροστά στην κάμερα που κατέγραφε όλο το επεισόδιο, ενώ στη συνέχεια άλλο πρόσωπο επιτέθηκε με κοντάρι στον τηλεοπτικό φακό, με τη σύνδεση να διακόπτεται.

Λόγω της έντασης, ο παρουσιαστής της εκπομπής Κ. Μπογδάνος κάλεσε από το προσωπικό του τηλέφωνο το ΑΤ Ωραιοκάστρου, κάνοντας έκκληση στον αστυνομικό που απάντησε να επιληφθεί του περιστατικού άμεσα.

Λίγο αργότερα, η επικοινωνία με το κανάλι συνεχίστηκε δια τηλεφώνου.

Δείτε το βίντεο: