Skip to main content

Αύριο ο τελικός του ΜΜΑ Challenge Pro 6 στο Βελλίδειο

Σήμερα ολοκληρώθηκε η ζύγιση των αθλητών για την μεγάλη βραδιά, ενώ οι αθλητές έκαναν τις δηλώσεις τους και υποσχέθηκαν μια αξέχαστη βραδιά

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον τελικό του επαγγελματικού πρωταθλήματος ΜΜΑ Challenge Pro 6 που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 23 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Μάλιστα, σήμερα ολοκληρώθηκε η ζύγιση των αθλητών για τη μεγάλη βραδιά, ενώ οι αθλητές έκαναν τις δηλώσεις τους και υποσχέθηκαν μια αξέχαστη βραδιά για τον κόσμο των μαχητικών τεχνών.

Αθλητές του ΜΜΑ από όλη την Ελλάδα θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να παλέψουν μέσα στο κλουβί και να διεκδικήσουν την Χρυσή Ζώνη του θεαματικού πρωταθλήματος.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:00.

Αρκετά είναι τα ζευγάρια που αποτελούν rematch με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Για το Mixed Fight στα -63kg έχουμε τον Γερόπουλο Απόστολο ο οποίος ήταν κάτοχος της ζώνης του MCP (αναγκάστηκε να την παραδώσει λόγω σοβαρό αθλητικού τραυματισμού) και φέτος την διεκδικεί από τον Άρμεν Μπαρσεγκιάν που την έχει στην κατοχή του εδώ και δυο χρόνια.

Στα -85kg τον Μέρμιγκα Νίκο ο οποίος καλείτε να υπερασπιστεί την ζώνη του με αντίπαλο τον δυνατό Κολοκυθά Γιώργο και στα -72kg έναν αγώνα εκτός ζώνης αλλά από τους πιο δυνατούς με αθλητές τον Γκατζιά Μανώλη και τον Ιγιαγκμπορ Ανέστη οι οποίοι είχαν αγωνιστεί στο MCP 4 με ισόπαλο αποτέλεσμα μετά από έναν υπερδραστήριο και αμφίρροπο αγώνα.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον ζευγάρι που είναι εκτός ζώνης είναι ο Παπαδόπουλος Γιώργος με αντίπαλο τον Μπαλαμώτη Ραφαήλ στα -100kg.

Στο Grab Fight ένα γυναικείο ζευγάρι θα τραβήξει πολλά βλέμματα στα -60kg μεταξύ της Ελένης Μωϊσιάδου (Αρμάγος Team)και της Σοφίας Μουρατίδου (Λέοντες Ασπροπύργου) καθώς πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση (rematch) μεταξύ των Δικέλη Ηλία κάτοχο της ζώνης Grab Fight -72kg και του Σαββίδη Μανώλη ο οποίος θα τη διεκδικήσει με πολύ αποφασιστικότητα όπως ο ίδιος δηλώνει.