Skip to main content

ΑΘ10: Εμεις επιλέξαμε την αντίσταση ενώ άλλοι τον «επενδυτή»

Ο αγώνας πλέον περνάει σε άλλο επίπεδο, αγώνας μέχρις εσχάτων για την δικαιοσύνη και την ύπαρξή μας, υπογραμμίζει ο κυανόλευκος σύνδεσμος

Θέση για όλα όσα εκτιλύχθηκαν την Δευτέρα αναφορικά με την αναμέτρηση του Ηρακλή πήρε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Αυτόνομη Θύρα 10.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο κυανόλευκος σύνδεσμος:

«Μπαίνουμε στη διαδικασία να εξηγήσουμε τα αυτονόητα γιατί κάποιοι τις τελευταίες ώρες παίζουν με τη νοημοσύνη μας. Ελπίζουμε για τους περισσότερους να είναι περιττή αυτή η ανακοίνωση μας, αλλά δεν μπορούμε να αφήνουμε αναπάντητη την πιο αισχρή προπαγάνδα που επιχειρείται από δημοσιογραφικά κέντρα τα οποία χρηματοδοτούνται από συγκεκριμένους παράγοντες.

Τη Δευτέρα οι απατεώνες που διοικούν τον ΗΡΑΚΛΗ επέλεξαν να κάνουν μια επίδειξη δύναμης. Αφού δεν τους πέρασε η προσπάθεια να κάνουν τον αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, μιας και η πολιτεία επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, και αφού επικοινωνιακά έχασαν κατά κράτος με την αηδία που σκαρφίστηκαν, έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο Β.

Το σχέδιο Β λοιπόν ήταν να συνεννοηθούν με την αστυνομία της Θεσσαλονίκης και να μετατρέψουν το Καυτανζόγλειο σε Χαλέπι. 14 διμοιρίες ΜΑΤ, άπειροι ασφαλίτες, κλούβες παρκαρισμένες έτσι ώστε να χωράει ίσα ίσα ένας άνθρωπος για να περάσεις από οποιαδήποτε πόρτα του γηπέδου, μηχανές ΔΙΑΣ από τις δυο εισόδους της Αγίου Δημητρίου, ήταν το σκηνικό το οποίο συνέθεσαν από κοινού οι απατεώνες της ΠΑΕ και η αστυνομία της πόλης.

Αυτό το οποίο δεν υπολόγισαν όμως ήταν η αποφασιστικότητα, η τρέλα και η εφευρετικότητα των οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ οι οποίοι στη πράξη έσπασαν τον αποκλεισμό του γηπέδου και μπήκαν στη πιο καλά φυλασσόμενη θύρα του, αυτή των επισήμων.

Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους τις οποίες είδε όλη η Ελλάδα.

Από εκείνη τη στιγμή στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση προπαγάνδας για να αντιστραφεί το κλίμα εναντίων της διοίκησης των απατεώνων και να πέσει το ανάθεμα της κοινής γνώμης στους οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ. Σε αυτή την επιχείρηση πρωτοστατούν τα μέσα «ενημέρωσης» τα οποία χρηματοδοτούνται από τον Σαββίδη. Αυτοί οι οποίοι πριν δυο μήνες, όταν ο καναδός απατεώνας στήριζε τον μαρινάκη, αποθέωναν τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ για τη στάση του, απέναντι στη διοίκηση, είναι οι ίδιοι οι οποίοι τώρα που οι απατεώνες της ΠΑΕ συντάσσονται πλήρως και ελέγχονται από τον Σαββίδη, αντιμετωπίζουν αυτούς τους οπαδούς τους οποίους αποθέωναν ως μια χούφτα ανεγκέφαλους κτλ κτλ.

Αυτή είναι η σύγχρονη δημοσιογραφία, εξυπηρέτηση συμφερόντων και τίποτε άλλο. Σκυλιά των αφεντικών τα οποία γαβγίζουν σε όποιον εναντιωθεί στα συμφέροντα τους.

Ας μην έχει κανένας αυταπάτες, αυτό το οποίο ζούμε σαν οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ τους τελευταίους μήνες, είναι καταδικασμένη να το ζήσει ολόκληρη η Θεσσαλονίκη ανεξαρτήτως οπαδικής προσέγγισης. Όταν στη ρημαγμένη οικονομικά πόλη έρχεται ένας οικονομικός παράγοντας, τον οποίο ενοχλεί η πολύ δημοκρατία, ενώ παίζει χωρίς οικονομικό αντίπαλο και ο σκοπός του δεν είναι οι επενδύσεις αλλά ο απόλυτος έλεγχος της πόλης, τότε αν θέλετε να δείτε το μέλλον κάντε μια βόλτα στον Πειραιά.

Εμείς σαν Αυτόνομη Θύρα 10 επιλέξαμε την αντίσταση. Ο συσχετισμός δυνάμεων είναι συντριπτικά εναντίων μας, αστυνομία, ΜΜΕ, δήμαρχοι, νομάρχες, συντάσσονται με τον «επενδυτή», ακόμα και οι ασφαλίτες της αθλητικής βίας φωτογραφίζονται στο Facebook με συνδεσμιακές μπλούζες άλλης ομάδας της πόλης, απειλούν με τις πλάτες μπράβων της ίδιας ομάδας της πόλης, ενώ πάνε και ταξίδια πληρωμένα από τον «επενδυτή». Όμως όπως και την Δευτέρα ενώ όλα ήταν εναντίων μας τα καταφέραμε και σπάσαμε στη πράξη τον αποκλεισμό του γηπέδου, έτσι θα τα καταφέρουμε και τώρα.

Ο αγώνας πλέον περνάει σε άλλο επίπεδο, γίνεται αγώνας κοινωνικός, αγώνας για τη δικαιοσύνη, αγώνας για την ισονομία, αγώνας μέχρις εσχάτων για την ύπαρξη μας. Γίνεται αγώνας ενάντια στον σκοταδισμό. Αγώνας δηλαδή σαν αυτόν που μας έμαθαν οι προηγούμενες γενιές, αγώνας σαν αυτόν για τον οποίο ιδρύθηκε ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου…
Ή
Βγες ξανά στους δρόμους της φωτιάς!!!».