Skip to main content

Αστρονομικό ποσό για τη μετακίνηση Ιγκουαΐν στη Γιούβε

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας ήρθε σε συμφωνία με τον Αργεντινό διεθνή φορ και αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη ρήτρα του συμβολαίου του

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν θα συνεχίσει, οριστικά, την καριέρα του στη Γιουβέντους! Η πρωταθλήτρια Ιταλίας ήρθε σε συμφωνία με τον Αργεντινό διεθνή φορ και αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη ρήτρα του συμβολαίου του, δαπανώντας το απίστευτο ποσό των 95 εκατ. ευρώ για να ξεπεράσει την «αντίσταση» της Νάπολι και να ολοκληρώσει τη σπουδαία αυτή μετεγγραφή, η οποία θα είναι μια από τις ακριβότερες στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο 28χρονος φορ αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Νάπολι, το οποίο λήγει το 2018, με ρήτρα παραχώρησης περίπου 95 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης.

Η Νάπολι αρνήθηκε όλες τις προτάσεις της Γιουβέντους και τότε ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέμπε Μαρότα, έδωσε το ελεύθερο στον τεχνικό της ομάδας, Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, να «σπάσει» την ρήτρα του Αργεντινού επιθετικού.

Ο 28χρονος επιθετικός, που ήταν πρώτος σκόρερ την περασμένη σεζόν στη Serie A, με 36 γκολ σε 35 παιχνίδια πρωταθλήματος, συμφώνησε σε συμβόλαιο έως το 2020 με απολαβές 7,5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του.