Skip to main content

Ζούρος: «Θα δώσουμε και την ψυχή μας»

Ο Ηλίας Ζούρος χαρακτήρισε τους παίκτες του ως πραγματικούς μαχητές, οι οποίοι θα δώσουν και την ψυχή τους στην αναμέτρηση με την Γαλλία.

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μας, Ηλίας Ζούρος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ τόνισε πως οι παίκτες του θα δώσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο απέναντι στην Γαλλία, για την φάση των «8» του Ευρωμπάσκετ. 
 
Αναλυτικά η συνέντευξη:
 
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα παιδιά. Πριν ξεκινήσουμε, λίγοι πίστευαν πως θα φτάναμε στο Κάουνας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί είμαστε στην οκτάδα, τη στιγμή που έχουν μείνει εκτός προημιτελικών ομάδες όπως η Τουρκία, που είναι δευτεραθλήτρια κόσμου, η Γερμανία και η Κροατία». 
 
Για τον αγώνα της Πέμπτης: 
 
«Τώρα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα σαν τη Γαλλία. Οι παίκτες μου θα τα δώσουν όλα. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό, γιατί είναι πραγματικοί μαχητές και είμαι περήφανος που συνεργάζομαι μαζί τους. Υποσχόμαστε στους Έλληνες φιλάθλους να δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο». 
 
Για την προετοιμασία της ελληνικής ομάδας: 
 
«Είμαστε σε καλό δρόμο για το ματς της Πέμπτης. Έχουμε δουλέψει ήδη αρκετά κομμάτια γι’ αυτό το παιχνίδι και θα συνεχίσουμε σήμερα και τις επόμενες ημέρες. Επαναλαμβάνω, έστω κι αν γίνομαι κουραστικός, πως όλα ξεκινούν από την άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτό το κομμάτι και μόνο αν έχουμε καλή απόδοση στην άμυνα θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».
 
Για την ήττα της Γαλλίας από την Ισπανία: 
 
«Εμείς έχουμε σαν αρχή να μη διαλέγουμε αντιπάλους. Οι Γάλλοι, όπως φάνηκε από τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Ισπανία, επέλεξαν να παίξουν με μας. Θα δούμε αν έπραξαν σωστά ή όχι».