Skip to main content

Ζουρνατσίδης: Θα γίνει μια πραγματική γιορτή με την Πάρτιζαν (video)

Είμαστε πολύ χαρούμενοι από την εμπειρία της κλήρωσης του BCL και παράλληλα φιλοδοξούμε για τη συνέχεια του θεσμού, δήλωσε ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ

Τη διασταύρωση του ΠΑΟΚ με την Πάρτιζαν όπως αυτή βγήκε από την κλήρωση της φάσης των «24» του Basketball Champions League σχολίασε από το Μίες της Ελβετίας, ο Τέλης Ζουρνατσίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για την κλήρωση ο μάνατζερ του Δικεφάλου:

«Αυτό που συζητούσαν πολλοί τις τελευταίες μέρες και πραγματικά ευχόταν οι φίλαθλοι μας ήταν να παίξουμε με την Πάρτιζαν για να γίνει μια πραγματική γιορτή. Νομίζω το αποτέλεσμα της κλήρωσης μας ικανοποιεί πάρα πολύ, σαφώς υπάρχει το αγωνιστικό και υπάρχουν φιλοδοξίες για την πρόοδο και τη συνέχεια του θεσμού αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που είναι σημαντικά. Ένα από αυτά είναι ότι θα παίξουμε μετά από πολλά χρόνια αντίπαλοι με την Πάρτιζαν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, είμαστε πολύ αισιόδοξοι, ζήσαμε μια πολύ ωραία εμπειρία στην κλήρωση του Basketball Champions League και είχαμε τη χαρά να μιλήσουμε με όλους τους φίλους και αντιπάλους».

 

Από τη μεριά του, ο διευθυντής της σερβικής ομάδας, Μλάνταν Σίλομπαντ που εκπροσώπησε την ομάδα του Βελιγραδίου στην κλήρωση δήλωσε:

«Ήταν η ιδανική κλήρωση. Χθες το βράδυ το λέγαμε για πλάκα και πιστεύω ότι για πρώτη φορά είμαστε χαρούμενοι μετά την κλήρωση. Όλοι ξέρουν για τις φιλικές σχέσεις των δύο ομάδων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουν για τη νίκη. Οι φίλαθλοι μας νιώθουν σαν αδέρφια τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και αυτό θα μας βοηθήσει και στην οργάνωση των αγώνων. Δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί. Και οι δύο ομάδες έχουν από 50% πιθανότητες για την πρόκριση».

Ακόμη, η παλιά δόξα του σερβικού μπάσκετ αναφέρθηκε και στον πρώην παίκτη του Δικεφάλου, Γουίλιαμ Χάτσερ:

«Έπαιξε πέρυσι στον ΠΑΟΚ, οπότε θα πρέπει να τον ρωτήσουμε μερικά πράγματα και να τον χρησιμοποιήσουμε ως scouter».