Skip to main content

Ζορπίδης: Προχωρούμε με ενότητα για το καλό των επαγγελματιών

Σύσκεψη πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι της παράταξης «Ισχυρό Επιμελητήριο», στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη» του Επιμελητηρίου, ενόψει των εκλογών στο ΕΕΘ.

Tο προγραμματικό πλαίσιο του συνδυασμού «Ισχυρό Επιμελητήριο» και τα τεχνικά θέματα της εκλογικής διαδικασίας συζητήθηκαν στη σύσκεψη των υποψηφίων της παράταξης, στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη» του Επιμελητηρίου, ενόψει των εκλογών στο ΕΕΘ.

Στην ομιλία του ενώπιον 100 μελών του ΕΕΘ ο πρόεδρός του, Μιχάλης Ζορπίδης, ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του για μία πορεία ενότητας και αποτελεσματικότητας αλλά και για το κλίμα νίκης για το «Ισχυρό Επιμελητήριο», που μετέφεραν οι παρευρισκόμενοι από κάθε επαγγελματικό κλάδο και από κάθε γωνιά του νομού Θεσσαλονίκης.

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της θητείας του ο Μιχάλης Ζορπίδης τόνισε ότι «η χαρά μου είναι μεγάλη διότι οι κόποι όλων αυτών των ετών βρίσκουν ανταπόκριση και απήχηση με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκονται μεταξύ μας και στελέχη όλων των παρατάξεων που συμμετείχαν στις προηγούμενες εκλογές. Στρατευόμαστε όλοι μαζί στην προσπάθεια μας να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα των επαγγελματιών, αποδεικνύοντας  ότι δεν υπάρχουν διαφορές αντιπαλότητες, χρώματα, παρατάξεις. Μόνος μας στόχος είναι να υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα συμφέροντα της επιχειρηματικής κοινότητας και ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που εκπροσωπεί το Επιμελητήριο μας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τους Οικονομικούς Απολογισμούς κάθε έτους τους ψήφιζε και η Αντιπολίτευση, κάτι που για την δική του διοίκηση αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη! Έτσι αναγνωρίστηκε ότι διαχειριζόμαστε τα χρήματα των Επαγγελματιών με σύνεση και διαφάνεια. Η προσφορά μας επίσης αναγνωρίζεται καθώς συμμετέχω εδώ και 11 χρόνια στη διοίκηση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων».

Ο πρόεδρος του ΕΕΘ τόνισε ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια όλα τα μέλη του ΔΣ εργάστηκαν σκληρά, μέσα σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την επιχειρηματικότητα, για να προασπίσουν τα συμφέροντα των επαγγελματιών, να φτιάξουν ένα δυνατό Επιμελητήριο στην υπηρεσία των μελών του αλλά και να αναδείξουν το ΕΕΘ σε έναν σημαντικό αναπτυξιακό φορέα της Θεσσαλονίκης.  

«Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στην επόμενη θητεία, πάντα με σεβασμό στο συνάδελφο και τις ανάγκες του», τόνισε ο κ. Ζορπίδης.

Στη σύσκεψη ο Α' Αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Γιώργος Ηλιάδης ανέλυσε διάφορα τεχνικά θέματα της εκλογικής διαδικασίας, εφιστώντας την προσοχή των μελών για τις προθεσμίες που υπάρχουν. Παράλληλα, έκανε έκκληση για τη συμμετοχή των δυνατόν περισσότερο μελών, γιατί έτσι ενισχύεται η δύναμη του Επιμελητηρίου.

Στην έναρξη ενός νέου διαλόγου για την συγκέντρωση προτάσεων για δράσεις της επόμενης θητείας, αναφέρθηκε ο Β' Αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Κλεόβουλος Θεοτόκης.

Νέα σύσκεψη του «Ισχυρού Επιμελητηρίου» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.