Skip to main content

Ζορπίδης: Μία από τα ίδια η συνάντησή μας με τον Τσίπρα

Αναρωτιέμαι τι σημασία και τι αξία έχουν τέτοιες συναντήσεις εάν οι πολιτικοί μας δεν κάνουν πράξη τα όσα εξαγγέλλουν, αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΕΘ.

«Μία από τα ίδια» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης, σε δήλωσή του, τη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης με τον Αλέξη Τσίπρα στο ΥΜΑΘ το Σάββατο.  

«Δυστυχώς η συνάντηση μας με τον κ. Τσίπρα ήταν μία από τα ίδια! Πάλι μεγάλα λόγια για μείωση των φόρων, αλλά μετά το 2019, πάλι υποσχέσεις για βελτίωση της οικονομίας, πάλι χαμόγελα και γλυκανάλατα σχόλια την ώρα που η Αγορά βουλιάζει και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στενάζουν μη γνωρίζοντας εάν θα υπάρχουν αύριο», αναφέρει ο κ. Ζορπίδης.

Όπως τονίζει, ζητήθηκε από τον πρωθυπουργό «να νομοθετήσει επιτέλους τον ακατάσχετο επιχειρηματικό λογαριασμό, τον οποίο είχε εξαγγείλει πέρυσι» και προσθέτει:

«Τόσο στην ομιλία του στη ΔΕΘ όσο και στις αντίστοιχες συναντήσεις πέρυσι, μας είχε διαβεβαιώσει ότι το μέτρο θα ψηφιστεί. Φέτος, μας είπε ότι θα το θέσει στην Τρόικα για να πάρει την έγκριση της!

Αναρωτιέμαι τι σημασία και τι αξία έχουν τέτοιες συναντήσεις εάν οι πολιτικοί μας δεν κάνουν πράξη τα όσα εξαγγέλλουν».