Skip to main content

Ζορπίδης: Οι επαγγελματίες έχουν καταλάβει ποιοι είναι δίπλα τους

Το «παρών» στην εκδήλωση του Συνδυασμού «Ισχυρό Επιμελητήριο» έδωσαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων της πόλης.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» η εκδήλωση του Συνδυασμού «Ισχυρό Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον Μιχάλη Ζορπίδη, ως υποψήφιο πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, για τις επερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές. 

Απευθυνόμενος προς τους υποψήφιους συμβούλους, τις προσωπικότητες της πόλης και τους εκπροσώπους του Επαγγελματικού κόσμου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μετέφερε τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνει από επιχειρηματίες και επαγγελματίες από όλο τον νομό Θεσσαλονίκης. Το «παρών» στην εκδήλωση του Συνδυασμού «Ισχυρό Επιμελητήριο» έδωσαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων της πόλης.

«Η προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μαζί για να κρατήσουμε το Επιμελητήριο όρθιο και την επόμενη μέρα, για να το κάνουμε ακόμη πιο δυνατό, Ισχυρό Στήριγμα για όλα τα μέλη του, βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση στους συναδέλφους μας. Οι άνθρωποι της αγοράς, από την Ασπροβάλτα μέχρι τα Κουφάλια και από την Επανομή μέχρι την Άσσηρο, όπου κινούμαι, μου δηλώνουν ανοιχτά την υποστήριξή τους», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Όλοι κατανοούν ότι για εμάς η επόμενη θητεία στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου δεν είναι αυτοσκοπός, όπως συμβαίνει με άλλους συνδυασμούς. Εμείς θέλουμε μόνο να προσφέρουμε και να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Καταφέραμε τα χρόνια που είμαστε Διοίκηση να βγάλουμε το Επιμελητήριο μας από την αφάνεια. Έγινε πρωταγωνιστής και κύριος συνομιλητής της Πολιτείας, άνοιξε τις πόρτες του στα μέλη του, στήριξε τον Επαγγελματία, του προσέφερε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, διακρίθηκε μεταξύ των φορέων της πόλης, είχε στιβαρή συμμετοχή σε όλες τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες».

Όπως είπε ο κ. Ζορπίδης, τα μέλη του Επιμελητηρίου, εμπιστεύονται τον συνδυασμό γιατί εκτιμούν τη διαφάνεια της Διοίκησης, το υψηλό αποθεματικό και το έργο που έκανε. «Τα προβλήματα των Επαγγελματιών δεν έχουν χρώμα ή κομματικές παραλλαγές, είναι κοινά για όλους μας. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας, έμπειροι και νέοι, και όλοι μαζί σαν μια γροθιά, σαν μια οικογένεια, αγωνιζόμαστε για κερδίσουμε τις εκλογές, ώστε να διεκδικήσουμε λύσεις και απαντήσεις στα δίκαια αιτήματα των ανθρώπων της αγοράς που βάλλονται ανελέητα από την κυβερνητική πολιτική», επεσήμανε.

Στη συνέχεια, ο κ. Ζορπίδης, σχολίασε τις επικρίσεις σε βάρος του Συνδυασμού του, λέγοντας: «Αυτοί που μας κατηγορούν σήμερα είναι οι ίδιοι που μετείχαν στη Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, από τότε που ανέλαβε ο Συνδυασμός μας, το 2006. Μάλιστα πολλοί από αυτούς, που τώρα έχουν φορέσει το μανδύα του δήθεν φρέσκου και του νέου, μετέχουν για τουλάχιστον μια εικοσαετία στα Δ.Σ. του ΕΕ.Θ. Όταν αναλάβαμε εμείς τη Διοίκηση, τους βρήκαμε εκεί! Αυτοί που τώρα «κόπτονται» για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και της αγοράς, παρακολουθούσαν από απόσταση, άβουλοι και απαθείς, όταν εμείς δίναμε τις μάχες για τις λαμαρίνες του μετρό, την ακτοπλοϊκή απομόνωση της πόλης, την έλλειψη καθαριότητας, την παράνομη διακίνηση τσιγάρων, το παρεμπόριο. Ήταν άφαντοι από τις εκδηλώσεις των μεσιτών, των ασφαλιστών, και πολλών ακόμη επαγγελματικών κλάδων, όταν εμείς ήμασταν σταθερά εκεί για να δώσουμε τη στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου», είπε.