Skip to main content

Ζορπίδης για νεροποντή: Ανοχύρωτη πόλη η Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη έχει τεράστιο πρόβλημα υποδομών, καλούμε τους αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΕΘ

«H Θεσσαλονίκη είναι πλέον μία ανοχύρωτη πόλη, ακόμη και μία δυνατή βροχή είναι ικανή να παραλύσει κάθε λειτουργία της και να προκαλέσει χάος», δήλωσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδη, μετά τα προβλήματα που δημιούργησε η ισχυρή βροχόπτωση.

«Σήμερα ήταν η νεροποντή, πριν από λίγους μήνες η βλάβη στον αγωγό της ΕΥΑΘ, πέρυσι η χιονόπτωση», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΕΘ τονίζοντας ωστόσο ότι «το αποτέλεσμα είναι πάντα τον ίδιο για τους ανυπεράσπιστους κατοίκους της: ταλαιπωρία, ζημιές σε επιχειρήσεις και κατοικίες, κίνδυνοι για τις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού αλλά και αδυναμία να εργαστούν κανονικά οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες.

«Η Θεσσαλονίκη έχει τεράστιο πρόβλημα υποδομών. Καλούμε τους αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου τέτοια φαινόμενα να μην επαναληφθούν», υπογράμμισε ο κ. Ζορπίδης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ζορπίδη

«Δυστυχώς η Θεσσαλονίκη είναι πλέον μία ανοχύρωτη πόλη! Ακόμη και μία δυνατή βροχή είναι ικανή να παραλύσει κάθε λειτουργία της και να προκαλέσει χάος. Σήμερα ήταν η νεροποντή, πριν από λίγους μήνες η βλάβη στον αγωγό της ΕΥΑΘ, πέρυσι η χιονόπτωση! Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι πάντα τον ίδιο για τους ανυπεράσπιστους κατοίκους της:
ταλαιπωρία, ζημιές σε επιχειρήσεις και κατοικίες, κίνδυνοι για τις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού αλλά και αδυναμία να εργαστούν κανονικά οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες. Η Θεσσαλονίκη έχει τεράστιο πρόβλημα υποδομών. Καλούμε τους αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου τέτοια φαινόμενα να μην επαναληφθούν. Δράστε τώρα πριν να είναι αργά»...