Skip to main content

Κερδίστε προσκλήσεις για τη ζωντανή μετάδοση των Oscar στο Ολύμπιον

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση των τυχερών που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση απλά πατήστε like και κοινοποιήστε την ανάρτηση στο facebook.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την COSMOTE TV, φιλοξενεί στο Ολύμπιον την απευθείας μετάδοση της 89ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Oscars®. Η φετινή τελετή έχει ελληνικό χρώμα, καθώς ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Ευθύμης Φιλίππου διεκδικούν το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου με τον Αστακό, το φιλμ που το 2015 είχε αποσπάσει το ειδικό βραβείο της επιτροπής του Φεστιβάλ Καννών.

Υποψήφια είναι και η Δάφνη Ματζιαράκη για την δουλειά της 4.1 miles, που διεκδικεί τη διάκριση στην κατηγορία με τα φιλμ μικρού μήκους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής 26 προς Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017 και η είσοδος επιτρέπεται μόνο με προσκλήσεις.

Η Voria.gr σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη ζωντανή μετάδοση της 89ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Oscars® συμμετέχοντας στον διαγωνισμό για πέντε διπλές προσκλήσεις.

Προκειμένου να λάβετε μέρος στην κλήρωση των τυχερών που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση απλά πατήστε like και κοινοποιήστε την ανάρτηση στο facebook.