Skip to main content

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Γεννήθηκα γέρος, θα πεθάνω νέος

Για άλλη μία φορά ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, φρόντισε να «κλέψει» τις εντυπώσεις με δηλώσεις του.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA μίλησε ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως γεννήθηκε γέρος, αλλά θα πεθάνει νέος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Γεννήθηκα γέρος, θα πεθάνω νέος. Δεν έχω υπάρξει καλύτερα. Νιώθω πιο καλά από ποτέ. Όλα είναι μέσα στο μυαλό. Είσαι τόσο νέος και τόσο φρέσκος όσο νιώθεις. Και αυτό είναι κάτι που απέδειξα εφέτος. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Είσαι τόσο νέος όσο θεωρείς πως είσαι. Το μυαλό σου αποφασίζει πόσο νέος ή πόσο γέρος είσαι. Κι εγώ αποφάσισα πως είμαι πολύ νέος.

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια διοργάνωση που δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Είμαστε καλύτερη ομάδα φέτος και με μεγαλύτερη εμπειρία» σχολίασε αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας του μέχρι τώρα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Και ο ίδιος; «Το απολαμβάνω, το απολαμβάνω πολύ. Είπαν πολλά πριν αρχίσει η σεζόν αλλά τώρα τους βλέπω όλους να το απολαμβάνουν όπως κι εγώ».