Skip to main content

Ζημιές σε αυτοκίνητα κατά τα επεισόδια στην Αγ. Δημητρίου (φωτο+vid)

Οι αντιεξουσιαστές πετούσαν συνεχώς πέτρες, ξύλα, φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με χημικά.

Σοβαρές ζημιές υπέστησαν αμάξια που ήταν σταθμευμένα επί της Αγίου Δημητρίου, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων μεταξύ ΜΑΤ και αντιεξουσιαστών, μετά τις πορείες για την επέτειο εννέα χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Οι αντιεξουσιαστές πετούσαν συνεχώς πέτρες, ξύλα, φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών. (δείτε εδώ) Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το τζάμι ενός αυτοκινήτου έσπασε, ενώ το όχημα φέρει κι άλλες ζημιές από τις πέτρες. 

Τα επεισόδια έληξαν λίγο πριν τις 10 το βράδυ, ενώ δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατέφθασαν στο σημείο για να σβήσουν υλικά που είχαν πάρει φωτιά. Η περιοχή, στο ύψος των νεκροταφείων της Ευαγγελίστριας, για αρκετή ώρα είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης με τις μολότοφ να πέφτουν βροχή.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στον λαιμό και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Είχε προηγηθεί συγκέντρωση των περίπου 1.300 ατόμων στην Καμάρα (δείτε εδώ).